Oplossingen

Traxgo conceptbeeld
Uw voertuigen en machines allerhande ... traceren en beveiligen is nu zeer gemakkelijk!

Oplossingen

Hieronder vindt u een overzicht van onze oplossingen en toepassingen.
Wij helpen u tijd en geld te besparen.

Heeft u zelf een vraag of suggestie?

Check in at work

De aanwezigheidsregistratie op werkplaatsen

Wij helpen u op weg om geld en tijd te beparen.

Check in at work is wettelijk verplicht voor werkplaatsen waar werken worden uitgevoerd waarvan het totaalbedrag gelijk aan of hoger is dan € 500 000 excl. BTW. Het gaat hier om contracten gesloten door aannemers bij één en dezelfde opdrachtgever. Onder werken verstaat men bouwen, verbouwen, afwerken, inrichten, renoveren, schoonmaken en/of afbreken.

De overheid stelt u een website ter beschikking waarop u uw werven moet registreren en waarop uw werknemers zich elke dag moeten identificeren. Dit vergt een grote investering in tijd en uitrusting.

Het zelf registreren en ingeven van de aanwezigheid van uw werknemers is volledig verleden tijd. Traxgo voorziet een reeks praktische oplossingen voor deze verplichte aanwezigheidsregistratie met check in at work. Trackerweb, de webapplicatie van Traxgo, is een zeer efficiënt instrument voor het beheer van uw voertuigen op diverse gebieden zoals automatisering van de mobiliteitspremies, geolokalisatie, registratie van diverse waarden en beveiliging. Dus vergeet de werkbonnen en de continu veranderende werkplanning en automatiseer uw aanwezigheidsregistratie. 

lees meer over aanwezigheidsregistratie

check in at work met traxgo

Diefstalpreventie van uw machine of voertuig

De beste oplossing om uw wagen terug te vinden bij diefstal of ongewenste verplaatsing. 
Protecting betekent dat u altijd een locatie kan bepalen van uw voertuigen / machines. Anywhere, anytime lokalisatie van uw voertuigen, machines of vloot zal de veiligheid aanzienlijk verhogen. Het Traxgo systeem is compact en discreet aanwezig in het voertuig. Bij (ongewenste) verplaatsing of manipulatie met de positie ontvangt u een onmiddellijke melding via mail en / of sms. Door het instellen van een Geofence, een vooraf gedefinieerde zone, kan gecontroleerd worden wanneer een voertuig de zone verlaat of binnenkomt. Indien u dat wenst ontvangt u hiervan ook meldingen. Is er toch sprake van diefstal dan kan door middel van startonderbreking,  snel en accuraat ingegrepen worden.

Voordeel:

 • Diefstalpreventie kan u geld besparen.
 • Compact en discreet aanwezig in uw voertuig.
 • Onmiddellijke melding via mail of SMS.
 • ​U kan zelf de zone bepalen.
 • Ingrijpen aan de hand van startonderbreking bij diefstal.
 • Verhoogt de veiligheid.

TIP: Diefstalpreventie zal u geld besparen. Praat over een mogelijke verlaging van uw verzekeringspremie met uw verzekeraar.

Traxgo Protecting

Fleet management

Fleet management is een dynamische bedrijfstak. Bij de ontwikkeling van onze hard- en software wordt rekening gehouden met het oog op de toekomst. Tenslotte zijn uw noden van vandaag niet dezelfde als die van morgen.

Traxgo assisteert uw bedrijf om uw Fleet Management proces te optimaliseren. Efficiënt Fleet Management helpt u geld te besparen. Door middel van goede rapportage en een overzicht kan Traxgo u helpen het aantal kilometers verminderen, brandstof besparen, enz. Dit betekent ook, onder andere, het beheer en onderhoud van het wagenpark in kaart brengen om zo de kosten voor uw bedrijf te verminderen. Per voertuig / machine kan u onderhoudsbeurten instellen, datum keuring bijhouden, gegevens bijhouden zoals nummerplaat, chassisnummer, … Voertuigen kunnen worden ingedeeld in groepen zodat u heel overzichtelijk kan werken. Zo kan u rapporten van een groep, individuele wagen of het hele wagenpark exporteren naar Excel en / of pdf voor efficiënte verwerking en totale transparantie.

Voordelen:

 • Beheer van wagenpark en onderhoud.
 • U wordt verwittigd na het bepaald aantal uren.
 • Overzichtelijke rapporten met dagindeling.
 • Bijhouden van onderhoudsbeurten, kosten, datum voor keuring, draaiuren, ...
 • Alle gegevens kunnen worden geëxporteerd naar Excel.
 • Totale transparantie.

Ontdek zelf alle voordelen:

vraag naar een online demo

Traxgo fleet management

Tijdsregistratie

Uw buitendienst is flexibel. Maar hoe wordt dit nauwkeurig geregistreerd ?...
Maakt u al gebruik van een goede tijdsregistratie? Werkt het principe van werkbonnen nog? Hoe kan dubbel werk vermeden worden en zijn mijn werknemers op tijd

Track and Trace biedt u de mogelijkheid zowel de verplaatsingen als de aanwezigheden op een locatie van uw mobiel personeel te registreren. Traxgo biedt alle voordelen en het perfecte systeem dat kan gebruikt worden voor tijdsregistratieHet verwerken van de werktijden kan in één oogopslag. Uw loonadministartie wordt eenvoudig met het Traxgo systeem. Uw collega's hoeven geen uren meer door te geven, werkbonnen te ontleden of ingewikkelde loonbrieven te berekenen... Aan de hand van de tijdsregistratie wordt dit automatisch geregistreerd. U kan dus efficiënt en correct te werk gaan. Via rapportage lijsten in het systeem geeft u zelf aan welk rapport of lijst u wil genereren. Door de 'tijdsregistratie tool' bent u altijd zeker van de geregistreerde uren en kilometers op elk moment van de dag. 

Het Traxgo systeem zorgt voor enorme tijdswinst. U hebt een overzicht over de gepresteerde uren en verplaatsing. Dit kan gemakkelijk gekoppeld worden om het bedrag rechtstreeks door te factureren aan uw klanten. Ook de kilometervergoeding en de loonberekening van uw buitendienst is eenvoudig geworden. Indien u wenst te werken met een planningstool zorgt Traxgo voor de juiste software. Zelfs werken met een badgesysteem kan, maar is nooit verplicht. 

5 redenen waarom u kiest om tijdsregistratie automatisch te laten verlopen

VRAAG NAAR prijs en info

Tijdsregistratie Traxgo

Temperatuurregistratie

Temperatuurregistratie is het belangrijkst bij voedingswaren

De HACCP normen zijn dé standaard normen voor het vervoer van gekoelde en verse voedingswaren. Tijdens het transport van deze goederen moeten de temperatuur nauwlettend in het oog gehouden worden. De transporteur wordt vaak als eerste schuldige aangewezen bij schade. Daarom is van het allergrootste belang de waarden en de HACCP normen nooit te overschrijden en dus temperatuurregistratie bij te houden.

Hoe werkt de temperatuurregistratie bij Traxgo

De temperatuursensor wordt in de gekoelde zone gemonteerd en staat in constante verbinding met de GPS-tracker. Telkens wanneer het toestel gegevens doorstuurt naar de server, controleert deze de waarden en geeft een alarmmelding indien nodig. Zo kan u snel en doeltreffend ingrijpen, en de nodige maatregelen nemen bij een eventueel defect. U voorkomt hiermee schade, stilstand en geldverlies aan de hand van temperatuurregistratie.

Voordelen:

 • Werken volgens de HACCP normen.
 • Voorkom schade en geldverlies ahv temperatuurregistratie
 • U krijgt een alarmmelding indien nodig.
 • Bijhouden van gegevens tot 1 jaar na datum.
 • Gegevens kunnen worden bijgehouden in Excel.
 • Papierloze controle.

Vraag naar meer informatie

Temperatuurregistratie koeltrailer

Materiaal opvolging

Hou uw materiaal overal in het oog

Met behulp van RFID-technologie ziet u in één oogopslag waar uw materiaal zich bevindt. Wij helpen u bij het beheer van uw materiaal van zowel mobiele toiletten tot uw containers.

Uw voordelen op een rij:

 • Tijdwinst door minder administratie.
 • Veiligheid door accurate plaatsbepaling.
 • Efficiëntie.

De RFID-tag maakt uw leven een pak eenvoudiger!

Ontdek meer

VRAAG NAAR EEN GRATIS DEMO

volg uw materiaal op dankzij Traxgo

Registratie draaiuren

Met deze oplossingen kunnen de draaiuren van machines eenvoudig worden bijgehouden. Er kan een melding worden gestuurd wanneer de machine op onderhoud moet.

Mobiliteitsvergoeding

Er is een verschil tussen mobiliteitsvergoeding en verplaatsingsvergoeding

De mobiliteitsvergoeding wordt berekend op basis van de werkelijke kilometers tussen woonplaats/stelplaats en werf/project. Dit telt voor heen- en terugrit.
De verplaatsingsvergoeding is de rit van thuis naar bedrijf. De werknemer heeft recht op verplaatsingsvergoeding voor woon-werkverkeer als hij op eigen kracht met bus, trein, tram, auto, .. naar zijn werkplaats gaat.

Wie mobiele medewerkers in dienst heeft weet dat het werken met invulformulieren of bonnen enorm omslachtig en tijdrovend is. Binnen de rapportage van mobiliteitsvergoeding wordt per individu berekend hoelang de reistijd is, welke afstand en naar welke werf men rijdt, evenals de gespendeerde tijd op de werf. De GPS-tracker wordt dan voorzien van een badgemodule.

In de rapportage wordt ook een verschil gemaakt tussen de chauffeur en de passagier en wordt rekening gehouden met woon-werkverkeer. In ons voorbeeld waren 2 mobiele medewerkers aan het werk. De ene als chauffeur, de andere als passagier. In de kolom "Bedrag" wordt automatisch de mobiliteitsvergoeding voor die dag weergegeven. Administratie wordt gegarandeerd vereenvoudigd en discussies over verplaatsingen en ongevallen zijn niet meer mogelijk.

5 redenen waarom u kiest om tijdregistratie automatisch te laten verlopen

Traxgo berekenen van mobiliteitsvergoeding

Eenvoudige nacalculatie en facturatie

Wij groeien met u mee. Veel te veel complexe projecten. Verschillende teams op verschillende plaatsen. Hoe houdt u het toch allemaal bij?

U maakt de facturatie ogenblikkelijk dankzij de technologie van Traxgo. In een handomdraai heeft een overzicht over de verschillende opdrachten die zijn uitgevoerd. Aan de hand van een correcte nacalculatie gaat geen enkele euro verloren.

Dit werkt echt efficiënt en tijd besparend. Geen stress meer om bonnetjes bij te houden of om fouten te maken.

Vraag naar meer info

Facturatie en nacalculatie traxgo

Kilometerregistratie

Via ons systeem kan u de gereden route(s) van uw wagen raadplegen. Zo heeft u ten allen tijde een zicht op de gereden kilometers en bent u zeker van een correcte facturatie.
U kan deze gegevens visualiseren op een kaart of in een tabel met nog bijkomende informatie.

Uw voordelen

 • Geen tijdverlies wegens invoer van formulieren.
 • 24 uur op 24 uur beschikbare data.
 • Controle gereden routes en snelheden.
 • Geen discussie over gefactureerde (wacht)uren.
 • Sluitende kilometerregistratie voor de belastingaangifte.

​Vraag naar een offerte voor kilometerregistratie

Kilometerregistratie, kilometervergoeding berekenen

Tracking

Wat is Tracking?

Tracking betekent dat u altijd de actuele positie van uw voertuigen/machines kunt zien. U kunt verschillende rapporten bekijken alsook de gereden routes.

Hoe werkt track and trace

Het Traxgo systeem biedt u de kans om verschillende rapporten te bekijken. Tracking legt vooral de focus op realtime registratie om afgelegde trajecten te visualiseren, posities te bepalen of de temperatuur in de wagen te controleren. Daarnaast kan ook de werkdag van een mobiele medewerker volledig in kaart gebracht worden. Gekende start- / stoptijden in combinatie met afgelegde kilometers maken uw personeelsadministratie een pak eenvoudiger. Zo betaalt u steeds de juiste vergoeding en hebt u een goede controle op de productiviteit van uw medewerkers. Door middel van CANBUS koppelingen kan u nog meer informatie krijgen van het voertuig zoals brandstofniveau, toerental, …
De installatie van een Track and Trace systeem in uw voertuig, machine of vloot is razendsnel terug verdiend door het facturatiegemak, tijdsbesparing, … in combinatie met een 24 uur op 24 uur diefstalbeveiliging.

klik hier voor een  Track and trace  demo