Over ons

Traxgo
Traxgo over ons

Over ons

Samenwerken met Traxgo

Voor elke situatie ontwikkelt Traxgo software en hardware om uw voertuig, machine of vloot nog beter te traceren en te beveiligen. De installatie en aanpak van onze producten gebeurt in alle discretie alsook de behandeling van uw gegevens op onze beveiligde server. De registratie van uw voertuigen, machines en personeel allemaal onder één dak. Heel comfortabel en tijdbesparend, zowel voor u als voor uw klanten. Traxgo biedt u een maximale controle in realtime op uw pc, smartphone of tablet.

Een abonnement kan, maar is geen must. Dankzij ons creditsysteem kunt u waar en wanneer u wil accurate locatiegegevens opvragen. U komt dus niet voor verrassingen te staan, want u beheert uw traceerbudget volledig zelf.

Traxgo levert de meest kwalitatieve dienstverlening tegen een concurrerende prijs

Over ons

Traxgo zoekt samen met u naar de beste oplossing. Samen met ons eigen team van programeurs en ontwikkelaars kunnen wij helpen om een kwalitatief hoogstaande oplossing te bieden, en dit binnen de afgesproken grenzen van budget en timingWe komen tot bij u en geven u advies ter plaatse. Sinds 2003 zijn wij gestart met een klein team in Waregem. Op heden zijn wij uitgebreid tot een fors team dat continu zoekt naar toepassingen die u helpen kost en tijd te besparen.

 

Vraag naar een afspraak