Over Traxgo

Traxgo zoekt samen met u naar de beste oplossing.

Historiek

Lecatecs werd in 2003 opgericht door Bart Cappon en Jerry Lefebvre. De bedoeling was een gestolen voertuig eenvoudig terug te vinden. Door te luisteren naar onze klanten werd de vraag naar andere toepassingen groter.


Vanaf 2008 is de naam gewijzigd naar Traxgo. We zijn blijven investeren in nieuwe technologieën en R&D en hebben zo een continue groei gekend. Al snel bleek de locatie in Waregem te klein en zijn we verhuisd naar een eigen nieuw gebouw.

 

Door een versnelde groei met nieuwe ontwikkelingen en uitbreiding van ons team werd Traxgo in 2015 erkend als groeibedrijf. In 2016 werd het management team versterkt met Frederik Depuydt & Rudy Vuylsteke.


2018, Traxgo integreert de bedrijfssoftware van RIS in zijn kernactiviteiten. Kurt Ghekiere en zijn medewerkers, komt het team versterken in de rol van sales & business development manager software.

Visie & Waarden

Als gespecialiseerde partner biedt Traxgo een unieke totaaloplossing aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een innovatief platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen.

Onze organisatie en medewerkers staan voor resultaatgerichtheid, dienstverlening en respect. Binnen ons hecht team stellen we ons collegiaal op. Dit vormt de basis voor een ultieme klantentevredenheid. We leggen de lat hoog en streven naar de beste oplossing voor onze klanten.

Contacteer ons, wij bekijken samen hoe we voor u een toegevoegde waarde kunnen betekenen.

Visie & Waarden
Kosten besparen
Veiligheid waarborgen
Comfort verhogen

In het teken van de Integrated design conferentie kregen 3 enthousiaste studenten van Sint-Lucas Antwerpen de opdracht op zoek te gaan naar “het ultieme blauw”. We hebben de capsule terug gevonden en de beelden zijn super! Het was een droomscenario, niets liep fout! Nogmaals bedankt voor de hulp en gebruik van de gps!

Tom, Dennis en Mohamed ~ studenten Sint Lucas Antwerpen

De verzamelde gegevens stellen ons in staat onze administratieve belasting op gevoelige wijze te verminderen terwijl we een totale transparantie aanbieden. Het is dus allemaal winst voor iedereen!

Hans Janssens ~ Operationeel verantwoordelijke Q-Team

Enkele klanten

confederatiebouw
team
logo roelandt
valcke
proximus
essec

Vraag naar een voorstel

× Voorstel?

Stuur uw aanvraag door of
bel ons op +32 56 49 35 87