Tijdsregistratie

Tijdsregistratie

Uw buitendienst is flexibel. Maar hoe wordt dit nauwkeurig geregistreerd ?...
Maakt u al gebruik van een goede tijdsregistratie? Werkt het principe van werkbonnen nog? Hoe kan dubbel werk vermeden worden en zijn mijn werknemers op tijd

Track and Trace biedt u de mogelijkheid zowel de verplaatsingen als de aanwezigheden op een locatie van uw mobiel personeel te registreren. Traxgo biedt alle voordelen en het perfecte systeem dat kan gebruikt worden voor tijdsregistratieHet verwerken van de werktijden kan in één oogopslag. Uw loonadministartie wordt eenvoudig met het Traxgo systeem. Uw collega's hoeven geen uren meer door te geven, werkbonnen te ontleden of ingewikkelde loonbrieven te berekenen... Aan de hand van de tijdsregistratie wordt dit automatisch geregistreerd. U kan dus efficiënt en correct te werk gaan. Via rapportage lijsten in het systeem geeft u zelf aan welk rapport of lijst u wil genereren. Door de 'tijdsregistratie tool' bent u altijd zeker van de geregistreerde uren en kilometers op elk moment van de dag. 

Het Traxgo systeem zorgt voor enorme tijdswinst. U hebt een overzicht over de gepresteerde uren en verplaatsing. Dit kan gemakkelijk gekoppeld worden om het bedrag rechtstreeks door te factureren aan uw klanten. Ook de kilometervergoeding en de loonberekening van uw buitendienst is eenvoudig geworden. Indien u wenst te werken met een planningstool zorgt Traxgo voor de juiste software. Zelfs werken met een badgesysteem kan, maar is nooit verplicht. 

5 redenen waarom u kiest om tijdsregistratie automatisch te laten verlopen

VRAAG NAAR prijs en info

Tijdsregistratie Traxgo