Track and Trace

Track & Trace
Track and Trace

Track and Trace

Hebt u nood aan een snelle en betrouwbare localisatie van uw machines / voertuigen?

Realiseert uw buitendienst wat u voor ogen heeft? Of moet het anders?

Bent u op zoek naar een kwalitatieve Track and Trace oplossing? Dan bent u bij Traxgo aan het juiste adres! Track and Trace is de meest bekende toepassing onder de mobiele registratiesystemen en bewijst al jaren zijn doeltreffendheid als fleet management tool.
Traxgo helpt u graag met het optimaliseren van uw buitendienst. Wie doet wat, wanneer en hoe lang duurt het? Een efficiënte oplossing is kost- en tijdbesparend. Via onze Track and Trace systemen zorgen wij voor automatische rapportering en opvolging. In een voertuig wordt een GPS Tracker geplaatst, dit toestel stuurt op regelmatige basis informatie over het voertuig zoals locatie, snelheid, … via een GPRS / GSM-verbinding door naar een server. Op deze beveiligde server worden de gegevens verwerkt. Als klant kunt u inloggen op deze server en de gegevens overzichtelijk bekijken op een kaart of in rapporten. U kan uw voertuigen ten alle tijde volgen en beheren.

De mogelijkheden van een Track and Trace systeem zijn eindeloos:

  • Beveilig uw machines en voertuigen tegen diefstal.
  • Lokaliseer uw vloot met één druk op de knop aan de hand van Track and Trace
  • Registreer uw mobiele medewerkers.

Bij Traxgo wordt zowel de software als de hardware volledig in-house ontwikkeld. Ook de installatie van de systemen kan door eigen mensen verzorgd worden.

Voor meer info contacteer ons 056 49 35 87

Vraag naar een vrijblijvende offerte
Meer oplossingen

In het teken van de Integrated design conferentie kregen 3 enthousiaste studenten van Sint-Lucas Antwerpen de opdracht op zoek te gaan naar “het ultieme blauw”. We hebben de capsule terug gevonden en de beelden zijn super! Het was een droomscenario, niets liep fout! Nogmaals bedankt voor de hulp en gebruik van de gps! Tom, Dennis en Mohamed ~ studenten Sint Lucas Antwerpen