Kassabeheer voor de kleinhandel en de KMO

Terug naar nieuws

Traxgo heeft een low-cost, gebruiksvriendelijke kassabeheer module voor uw zaak !

De kassabeheer module uit onze erp partner biedt een zeer gebruiksvriendelijke interface. Deze module kan zowel online als offline gebruikt worden en dit op gewone desktops of alle mogelijke mobiele apparaten.

Zet het op in minuten, verkoop in seconden. Geschikt voor ieder apparaat.

Hier vindt U enkele voordelen op een rijtje:

  • De kassa applicatie is compatibel met alle hardware – Wij leveren U ons POSBOX systeem voor uw fysieke kassa gekoppeld aan uw webshop
  • Alles wat uw winkel nodig heeft
  • Er kan online of offline gewerkt worden
  • Zet nieuwe winkels eenvoudig en snel op met slechts een internetverbinding, samengevat : gebruik uw verkooppunt overal en altijd.
  • Waar een internetverbinding vereist is om het verkoopspunt te starten, zal het operationeel blijven zelfs na complete ontkoppeling.
  • Blijf in contact met uw klanten – en zorg dat ze blijven terugkomen
  • Beloon uw trouwe klanten met punten, giften en kortingen met ERP Partner POS  loyalty programma’s. Het gehele proces is snel en kan volledig geautomatiseerd worden. Het identificeren van uw klanten is nog sneller met loyalty-passen en barcode id’s voor uw klanten.

 

 

In de crm partner kan dit kassabeheer systeem volledig gekoppeld worden met uw voorraad en  boekhouding applicaties. Deze voorraad en boekhouding applicaties kunnen ook in de crm partner opgezet worden. Elke transacties met uw kassa zal automatisch geregistreerd worden. Dit gebeurt automatisch in uw voorraadbeheer en boekhouding en zelfs in de crm partner.

Via uw kassa applicatie worden de producten in uw winkel verkocht en zo wordt de voorraad bijgehouden. De producten worden visueel op het scherm van uw kassa weergegeven. Bovendien kan dit scherm ook een Ipad zijn waarmee U door de winkel loopt. De producten kunnen in productcategorieën worden opgedeeld.

 Bij afrekenig, klikt de winkelbediende het betreffende product in. Het product kan ook via barcodecanner geselecteerd worden in de kassa. Na selectie wordt het product toegevoegd in het mandje. U kan direct het correcte aantal of het gewicht instellen door het in te typen op het toetsenbord.

Betaling

Eenmaal de bestelling voltooid is klikt u op Betaling. Vervolgens kan U de klant zijn betaalmethode kiezen. Dit kan contant zijn of via bancontact, mister cash.

Na afsluiting van de bestelling wordt de voorraad van het product aangepast en wordt de bestelgeschiedenis van de klant bijgewerkt.

De voorraad loopt gescynchroniseerd met de online bestellingen op uw webshop.

Kortom, uw kassabeheer systeem kan geïntegreerd in uw erp pakket gebruikt worden , samen met uw webshop.