Bijhouden van werkuren

Het belang van een goede urenregistratie

Onze toepassingen

Bijhouden van werkuren

Werkuren bijhouden met online urenregistratieHet manueel bijhouden van werkuren is een tijdrovende activiteit. Vroeger vulden werknemers hun uren handmatig in op een formulier dat daarna door HR moest worden verwerkt om de lonen te berekenen. Dankzij de komst van het internet en tal van digitale toepassingen is die omslachtige manier van werken verleden tijd. Dankzij online urenregistratie is het bijhouden van werkuren een stuk eenvoudiger.

Traxgo's track-and-trace toepassing stelt werknemers in staat om op elk moment hun urenregistratie uit te voeren en eventueel bij te sturen. Het systeem slaat die informatie dan automatisch op. De extra verwerking door HR is dus niet langer nodig. Een goede urenregistratie is immers van groot belang voor elk bedrijf.

De meerwaarde van online urenregistratie

Het bijhouden van werkuren draagt bij tot het succes van uw bedrijf. Het zorgt voor een goede boekhouding, stelt u in staat om aan kostenmonitoring te doen én kan ook uw projectmanagement optimaliseren. Dankzij urenregistratie software kunnen u en uw werknemers ervan op aan dat de registratie van werktijden nauwkeurig en correct verloopt. U hebt te allen tijde inzage in de gewerkte uren en kunt bijsturen waar nodig.

Het doorgedreven digitaliseren en automatiseren van taken - zoals werkuren bijhouden - in bedrijven is een logische evolutie in een maatschappij waarin IT en technologie een steeds grotere rol spelen. De vele voordelen hiervan zijn dan ook niet min. Het spreekt voor zich dat er een grote tijdwinst is als gevolg van het verder vereenvoudigen van de administratie, tijd die uw medewerkers binnen de organisatie - ongeacht de grootte ervan - allicht heel wat nuttiger en/of efficiënter kunnen besteden aan andere zaken. Op die manier helpt Traxgo u om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en bespaart u tijd én geld.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: