CMS partner van Traxgo - nieuwe website voor Budalys Kortrijk

Terug naar nieuws

De cms partner van Traxgo als ideale oplossing voor de nieuwe website voor Budalys Kortrijk.

Zorgroep Heilig Hart Kortrijk vertrouwde de bouw hun nieuwe website toe aan het team van Traxgo.  Zij bieden hier een oplossing met hun gebruiksvriendelijke CMS partner pakket.

Wat biedt Budalys aan?

VERHUUR VAN COMFORTABELE SERVICEAPPARTEMENTEN VAN DE TOEKOMST

Budalys, dat zijn 48 high-end erkende serviceappartementen met zorgfunctie. Deze service flats zijn gelegen in het midden van het bruisende stadscentrum van Kortrijk en aan de rustgevende Leieboorden, omgeven door groen. In het dynamische en uitzonderlijke restaurant komen mensen van alle leeftijden samen.

Voor de ontwikkeling van de website werd gekozen voor de cms partner van Traxgo bvba. Het is belangrijk dat de potentiële bezoeker een goed overzicht krijgt van de aangeboden appartementen, alsook van de bijhorende diensten. Op de home pagina krijgt de bezoeker prachtige foto's te zien van deze realisatie. Daarnaast worden de voordelen van het wonen in deze service flats toegelicht. Samengevat : het architecturale pareltje, de aanwezige wellness en fitness, de restaurants en afhaaldienst en bijkomende diensten.

Via illustrerende foto's en bijkomende toelichting worden de appartementen kort omschreven. Voor ieder type appartement kan een grondplan en ligging opgevraagd worden op de site.

Een foto van de 3 contactpersonen van Budalys geeft de site een persoonlijk karakter. Kortom, dit zijn de personal coaches van de Zorggroep H. Hart,

Per pagina werd een terugkerende call to action button voorzien. Zodoende kan de bezoeker op ieder ogenblik een contactformulier invullen met zijn vraag of opmerkingen.

De ingebouwde seo in deze cms partner module zorgt voor een goede score in de zoekmachines. Voorbeeld : als er wordt gezocht op "serviceappartementen", dan wordt de volgende pagina teruggevonden op de 2 plaats in ranking : serviceappartementen

Door middel van de crm partner van Traxgo worden de contactaanvragen uit de website verder te verwerkt.