Matexpo 2021: eerste grote ontmoetingsmoment in 2 jaar

Terug naar nieuws

Matexpo is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt Matexpo in Kortrijk Xpo meer dan 40.000 bezoekers, waaronder heel wat professionals uit de bouwsector en de industrie, die de nieuwste machines, technieken en materieel uit de bouwsector komen ontdekken.

Traxgo behoort tot de top van bedrijven actief in tracking & monitoring en biedt als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen.

Met onze verschillende toepassingen rond tracking, monitoring & business software kunnen wij uiteraard niet ontbreken op Matexpo, u kan ons er van 8 tot 12 september 2021 terugvinden op stand 108. Als eerste grote ontmoetingsmoment in 2 jaar tijd belooft deze editie een onvergetelijk evenement te worden.

Wilt u ons graag een bezoekje komen brengen?
Contacteer ons voor een gratis toegangscode.