Nominatie Trends Gazellen: nieuwe mijlpaal voor Traxgo

Terug naar nieuws

Traxgo, gespecialiseerd in het realtime verzamelen, bewaken en verwerken van bedrijfsgegevens, heeft er de afgelopen jaren een indrukwekkend groeitraject opzitten. Nadat het vorig jaar reeds als eerste track & trace bedrijf in België het ISO 27001 certificaat - de internationaal erkende standaard voor informatiebeveiliging - behaalde, kan het bedrijf met een nominatie voor de Trends Gazellen 2020 opnieuw uitpakken met een primeur binnen de sector! Met het behalen van deze nieuwe mijlpaal ziet Traxgo zijn expansie beloond.

Mede dankzij een doorgedreven resultaatgerichte aanpak is Traxgo met zijn unieke en innoverende oplossingen uitgegroeid tot dé referentie voor tracking, monitoring & business software, en dit in de meest uiteenlopende sectoren. Ook voor 2020 zitten heel wat innovatieve projecten in de pipeline, waarmee Traxgo zijn ambitie onderstreept om mee te evolueren in een snel groeiende technologische markt en zich nog meer te onderscheiden van de concurrentie.

Traxgo behoort reeds tot de top 3 van bedrijven actief in tracking & tracing en is klaar om ook de komende jaren het groeiverhaal verder te zetten.