Seo en cms, zoekmachineoptimalisatie

Terug naar nieuws

Hoe wordt SEO afgehandeld in Traxgo CMS ?

Zoekmachine optimalisatie (seo)  is een set van goede werkwijzes om uw website te optimaliseren.

Optimalisatie zorgt voor een betere ranking in de zoekmachines. Dit betekent dat uw website of webshop meer bezoekers krijgt.

Het Traxgo CMS systeem biedt de mogelijkheid om eenvoudig uw webpagina's op te bouwen. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met een goede ranking.  Daardoor worden uw pagina's beter gevonden op de zoekmachines.  Binnen het CMS systeem is een seo optimalisator ingebouwd.  Deze reikt U de nodige tools aan om uw pagina's optimaal voor de zoekmachines op te bouwen.

U krijgt de nodige tips en tricks aangereikt om de juiste titel en omschrijving op iedere webpagina te plaatsen. Vervolgens biedt het cms systeem U de mogelijkheid om per pagina de belangrijkste trefwoorden in te geven.  Kortom, deze tools zorgen ervoor dat uw pagina op de juiste trefwoorden wordt gevonden.

Via een ingebouwde download module kan U gemakkelijk per pagina éen of meerdere foto's downloaden. Deze worden bijgehouden in een bibliotheek. Na het plaatsen van de foto op de betreffende webpagina, kan deze foto ook een alt-attribute krijgen. Dit betekent een omschrijving van de foto zodat deze ook kan teruggevonden worden via de zoekmachines.

De Traxgo Website Bouwer (CMS Partner) is waarschijnlijk de meeste SEO klare CMS die er op de markt is.  Om Traxgo Website en Odoo eCommerce gebruikers een goede SEO te garanderen extraheert Traxgo alle technische complexiteit van SEO en handelt deze alles voor u af, in de best mogelijke manier.

 

Inhoud is koning

Traxgo CMS Partner biedt verschillende modules aan om uw inhoud te helpen opbouwen op uw website:

  • Slides: publiceer al uw Powerpoint of PDF presentaties. Hun inhoud is automatisch geïndexeerd op de webpagina.
  • Forum: laat uw gemeenschap inhoud voor u maken. (telt mee voor 30% van de landingspagina’s)
  • Maillijst archief: publiceer maillijst archieven op uw website.
  • Blogs: schrijf geweldige inhoud.