Tijdregistratie

Ontdek de vele voordelen van een registratiesysteem

Onze oplossingen

De voordelen van tijdregistratie

TijdregistratieWerkuren en aanwezigheden van uw personeel bijhouden is veel eenvoudiger dankzij een digitaal systeem voor tijdregistratie. Alle gegevens worden automatisch geregistreerd en verwerkt. De registratie van werktijden helpt u om uw kosten te beheersen en de productiviteit van uw bedrijf te verhogen. Hieronder helpen wij u om nog enkele voordelen van deze toepassing te ontdekken.

Gebruiksvriendelijk

Tijdregistratie is een zeer handige tool om de werkuren, verlof- en ziektedagen van uw werknemers snel en eenvoudig te registreren en op te volgen. Het is een uiterst gebruiksvriendelijk en efficiënt hulpmiddel, voor u of voor uw administratieve medewerkers. Gedaan met het verzamelen van de informatie aan de hand van verschillende Excel lijstjes, mailtjes, notities op papier, enz.

Altijd en overal beschikbaar

Met tijdregistratie kunt u de verschillende gewerkte uren altijd en overal online raadplegen op een gecentraliseerd platform, zonder dat u daarvoor nog eens extra software dient te installeren. Zo bent u steeds op de hoogte als uw personeel afwezig is door bijvoorbeeld verlof of ziekte en kunt u de planning snel aanpassen waar nodig.

Tijd besparen met tijdregistratie

Doordat tijdregistratie de werkuren of prestaties automatisch registreert, moeten uw werknemers ze niet meer zelf individueel bijhouden. Daarnaast worden de gewerkte uren ook volledig automatisch verwerkt. Zo bespaart u op het einde van de maand heel wat tijd bij de loonverwerking. Tijd die vrijkomt voor het uitvoeren van andere taken.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE