Tijdregistratiesystemen

Voor een efficiënter tijdsbeheer

Onze oplossingen

Tijdregistratiesystemen zorgen voor exacte werktijden

Tijdregistratiesystemen voor een optimaal tijdsbeheerUw medewerkers vullen papieren werkbonnen in? Dan weet u wellicht welke klus het is om op het einde van de maand alle gewerkte uren te verwerken en klaar te maken voor het sociaal secretariaat. Bespaar gemiddeld tot 4h per werknemer door uw loonadministratie te automatiseren. Tijdregistratiesystemen kennen dus vele voordelen:

Wettelijk kader

Mobiliteitsvergoedingen, woon-werkverkeer,.. zijn zaken die de loonadministratie er niet eenvoudiger op maken. Onze oplossing registreert deze zaken moeiteloos en verwerkt ze voor u.

Exacte uren

Soms gebeurt het dat medewerkers hun uren afronden. Met tijdregistratiesystemen gebeurt dit automatisch waardoor ze tot op elke seconde correct zijn.

Vlugge verwerking

Ook de snelheid van verwerking is uitzonderlijk bij tijdregistratiesystemen. De werkuren worden automatisch verwerkt en worden ook gekoppeld met uw sociaal secretariaat.

Digitaal

Dankzij onze oplossing worden alle gegevens zoals locaties en werkuren digitaal bewaard.
Dit is niet alleen een gemak bij terugzoeken, het zorgt ook voor tijdswinst bij uw medewerkers die niets meer hoeven in te vullen.

Wenst u meer informatie over onze tijdregistratie systemen? Contacteer ons.