Gezondheidszorg

Tracking- en monitoringsoftware voor bedrijven in de gezondheidssector

Onze toepassingen

Onze toepassingen voor de gezondheidszorg

Track and Trace voor de gezondheidszorg (tracking van ambulances, hulpdiensten, ...)Track and Trace voor de gezondheidszorg

In de gezondheidszorg staat de patiënt op de eerste plaats. Dit is een grote verantwoordelijkheid waarbij efficiëntie een belangrijke rol speelt, vooral bij de hulpdiensten. Track and trace voor de gezondheidszorg is de beste oplossing.

Steeds meer organisaties in de gezondheidssector (denk aan ziekenhuizen, rusthuizen, …) maken gebruik van ons Track & Trace-systeem. Dankzij dit systeem kunnen hulpverleners en/of voertuigen ingezet worden waar en wanneer ze nodig zijn en dit zonder tijdsverlies.

Tracking voor ambulances en hulpdiensten

Zou u graag uw interventies een stuk efficiënter en vlotter laten verlopen? Dan is het aangeraden om ons Track and Trace systeem te installeren. Dankzij ons betrouwbaar tracking systeem heeft u een perfect zicht op waar uw hulpverleners zich bevinden.

Ongetwijfeld hebben uw ambulanciers hun handen vol met het verzorgen van patiënten, het overbrengen van patiënten naar andere ziekenhuizen,… Hierbij is het niet eenvoudig om die ambulances langs de kortste en snelste route te zenden. Zeker in de gezondheidssector is het belangrijk om te anticiperen op omleidingen, wegversperringen, ongevallen, … zo gaat er geen kostbare tijd verloren.  Dankzij ons Track and Trace systeem gaat dat een pak eenvoudiger!

Een Track and Trace systeem biedt heel wat voordelen in de gezondheidszorg:

  • tijdwinst: eenvoudig taken en statussen beheren;
  • vlotte communicatie: rechtstreeks communiceren met uw medewerkers;
  • meer efficiëntie: zet uw medewerkers en/of voertuigen optimaal in;
  • digitalisering: ontvang alles in realtime;
  • efficiëntie: Track and Trace voor ambulances zendt hulpdiensten langs de kortste en snelste route;

Meer informatie? Contacteer ons

 

Bovendien zijn er ook nog enkele extra voordelen geïntegreerd in ons systeem zoals belangrijke locaties, nooduitgangen, politie- en hulpposten, ... Bent u actief in de gezondheidszorg en zou u graag trackingsoftware of een van onze oplossingen installeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Trackingsoftware voor de gezondheidssector