Track tracer (Tracker auto, tracker kopen)

Onze toepassingen

Track tracer - tracker auto - tracker kopen

Met de vooruitgang van de technologie wordt het steeds makkelijker om een gedetailleerd inzicht te krijgen in uw bedrijfsprocessen. Zo beschikt Traxgo over een "track tracer", een tracker die u kan kopen voor uw bedrijfsvoertuigen. Deze tracker geeft informatie over zaken zoals de plaats en de snelheid van uw voertuigen. De voordelen van een "track tracer" zijn:

  • Vereenvoudigde administratie: Dankzij een "track tracer" ontvangt u een duidelijk overzicht van alle start- en stoptijden van uw bedrijfsvoertuigen. U weet bovendien precies hoeveel kilometers er afgelegd zijn. Dit vereenvoudigt de administratie aanzienlijk. Er is geen ruimte meer voor onduidelijkheid.
  • Live toegang tot locatiegegevens: Daarnaast is een tracker in bedrijfswagens of vrachtwagens erg handig om in realtime bij te houden waar uw voertuigen zich bevinden. U weet precies waar iedereen is. Mocht er een aanpassing nodig zijn, dan kunt u perfect op de situatie inspelen. Toegang tot een gedetailleerd overzicht van locatiegegevens is in de transportindustrie zeer waardevol.
  • Mogelijkheid startonderbreking: Handig is ook de mogelijkheid tot het inzetten van een startonderbreking. U kunt er van op afstand voor zorgen dat uw bedrijfsvoertuig niet start. Een situatie waarin dit van pas kan komen, is bijvoorbeeld wanneer er sprake is van diefstal.
  • Productiviteitscontrole medewerkers: Verder heeft u met een tracker in uw bedrijfsvoertuigen toegang tot de productiviteitsgegevens van uw medewerkers. U weet precies wat ze wel en niet hebben uitgevoerd. Hierdoor voorkomt u dat u te veel betaalt. Een goede controle op de productiviteit heeft voor de bedrijfsvoering als geheel flinke voordelen.
  • Specifieke informatie voertuigen: Ook kunt u hele specifieke informatie per voertuig bekijken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de hoeveelheid brandstof die een bedrijfsvoertuig nog heeft. Of het toerental. Dit soort gegevens kunnen helpen om beter te begrijpen waarom bepaalde handelingen worden verricht.
  • Tijdsbesparing: Het kopen van een tracker zorgt voor een enorme tijdsbesparing. De vereenvoudigde administratie, verhoogde productiviteit en mogelijkheid om live aanpassingen door te voeren zijn daar de beste voorbeelden van.

Meer informatie? Contacteer ons

 

U wil een tracker kopen?

Een tracker of tracer kopen voor uw autoEen tracker kopen kan u dus veel voordelen bieden en op de lange termijn aanzienlijke tijd en moeite besparen. Het zorgt ervoor dat u als bedrijf verder kunt groeien. Een verbetering van verschillende bedrijfsprocessen in combinatie met de vrijgekomen tijd betekent dat er meer mogelijkheden beschikbaar zullen komen.

Voor meer informatie over een tracker van Traxgo kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Als specialist in het leveren van trackers voor bedrijven met veel voertuigen kunnen we u op vakkundige manier adviseren. We stellen dan ook alles in werking om u zo goed mogelijk verder te helpen.