Het Voka Transport & Safety Event 2019 in Tour & Taxis

Terug naar nieuws

Op 18 september 2019 vindt voor de eerste keer het "Transport & Safety Event" plaats in Tour & Taxis (Brussel). Dat er hieraan nood is bewijzen de statistieken. Vrachtwagenbestuurders zijn de enige categorie van weggebruikers in Europa waar het aantal verkeersdoden is gestegen de afgelopen 10 jaar. Vlaanderen is daarop geen uitzondering. Bovendien gebeuren er in ons land nog altijd gemiddeld 50 dodehoekongevallen per jaar met vrachtwagens (bron: CARE & Statbel).

Tijdens dit event rond veiligheid binnen de transport- en de bouwsector worden zowel de theoretische als de praktische kant belicht: in de voormiddag via een mix van getuigenissen, meest veilige procedures & modellen en in de namiddag via praktische tests & concrete uiteenzettingen van veiligheidsoplossingen, waaronder het Traxgo bandenspanningscontrolesysteem. Dit systeem meet continu de druk en de temperatuur van de banden op uw voertuigen, hierdoor heeft u realtime informatie over de status van uw banden en worden onregelmatigheden onmiddellijk opgemerkt.

Actief in de bouw- of transportsector? En ligt veiligheid u nauw aan het hart? Dan is dit community-event absoluut iets voor u.

Ontdek het Transport & Safety Event