Traxgo zet turbo op groei met nieuwe overname

Terug naar nieuws

Als ISO-gecertificeerd bedrijf biedt Traxgo een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, enerzijds met een eigen platform om via track en trace in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klanten te ondersteunen in hun groei.

Een nieuwe mijlpaal in dit succesverhaal is de overname van het Antwerpse bedrijf “Track en Trace”. Traxgo is zo een voorbeeld van de Vlaamse veerkracht.

Traxgo werd opgericht in 2003 door Bart Cappon, bedrijfsleider. Gedreven door nieuwe ontwikkelingen en verdere uitbreiding van het team werd Traxgo in 2015 erkend als groeibedrijf. Nadat het in 2018 een softwarebedrijf in zijn kernactiviteit integreerde wist de onderneming begin 2020 een nominatie als Trends Gazelle voor West-Vlaanderen in de wacht te slepen. Met de nieuwe overname bevestigt Traxgo zijn ambities en zet het een turbo op zijn toekomstige groei.

Ook de onderneming “Track en Trace” wist de afgelopen jaren een indrukwekkend parcours af te leggen. Het vooral in de regio van Antwerpen en Limburg actieve bedrijf zet met een kant-en-klare oplossing in op een doorgedreven automatisatie van bedrijfsprocessen en heeft dankzij een ijzersterke reputatie doorheen de jaren een mooie en kwalitatieve klantenportefeuille opgebouwd.

Strategische overname

‘De activiteiten van “Track en Trace” sluiten naadloos aan bij die van Traxgo. Daarnaast zijn onze ondernemingen ook qua expertise en geografische spreiding complementair. Deze overname past perfect in onze lange termijn strategie en is dan ook een logische stap in onze verdere evolutie’ aldus Bart Cappon. “Track en Trace” bestuurder Wim Vrints versterkt het team als sales & business development manager. ‘Binnen de schoot van Traxgo zien onze klanten zich verzekerd van een verdere professionele en resultaatgerichte dienstverlening. Dat we mee kunnen gaan in de verderzetting van dit boeiende groeiverhaal is een mooi vervolg op ons jarenlange werk’.

‘Traxgo heeft vertrouwen in de toekomst en zal blijven investeren in technologische ontwikkeling, structuur en organisatie om zijn groei te bestendigen’ zo besluiten de medevennoten Frederik Depuydt en Rudy Vuylsteke.

Meer info? Contacteer ons!