Antwerpse havenbedrijven kiezen voor Traxgo

Terug naar nieuws

Tracking, monitoring & business software in het Antwerpse havengebiedAls dé referentie op het vlak van tracking, monitoring & business software zijn wij tegenwoordig zeer actief in het Antwerpse havengebied. Verschillende havenbedrijven maken er op vandaag reeds gebruik van een van onze innovatieve oplossingen ter ondersteuning van hun dagelijkse operaties. Gezien er op regelmatige basis bijkomende montages dienen te gebeuren is de kans dat u er een van onze servicewagens spot dan ook vrij groot. De Antwerpse haven is de grootste zeehaven van België en speelt met zijn vele mogelijkheden een prominente rol in de internationale handel.

Traxgo biedt als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen.

Dit alles maakt dat Traxgo zich kan onderscheiden van de concurrentie, op vandaag behoren we reeds tot de top van bedrijven actief in tracking & tracing. Met onze resultaatgerichte aanpak bedienen wij klanten in de meest uiteenlopende sectoren.

Meer info? Contacteer ons!