Content Management Systeem

Content Management Systeem

Met een CMS systeem (Content Management Systeem) kunt u eenvoudig content op een duidelijke en interessante wijze voorstellen aan uw doelgroep.
Daarvoor heeft u geen specifieke kennis nodig van HTML of andere codetalen. Een CMS systeem maakt het voor u gemakkelijk om audio- en videobestanden, tekst, foto’s, animatie, … te beheren, presenteren, publiceren en toegankelijk te maken.

Werking

De eenvoudige werkwijze van een CMS systeem zorgt ervoor dat iedereen die als beheerder aangesteld is content kan toevoegen aan de site. Dit verloopt volgens een simpel stappenplan : eerst voert u een passende titel in, daarna kunt u verschillende alinea’s toevoegen en ten slotte kunt u nog een afbeelding of video plaatsen die aansluit bij het onderwerp. In het opmaakvoorbeeld kunt u zien hoe uw content op uw website getoond zal worden. Als uw content afgewerkt is, kunt u dit vervolgens gemakkelijk publiceren op uw website. Dankzij een CMS systeem biedt een template de nodige opmaak van uw content. Zo kunt u ook een herkenbare huisstijl toepassen op uw website.

Toepassing

Een CMS systeem is vergelijkbaar met de software van een weblog. Maar doordat een CMS systeem uit meerdere modules bestaat, heeft u ook meer mogelijkheden. U kunt snel en eenvoudig content opslaan, invoeren, verwijderen of aanpassen. Daarnaast kunt u ook een zoek- of inlogfunctie toevoegen. Bovendien kunt u andere gebruikers gegevens laten toevoegen of aanpassen.

Een CMS systeem is een essentiële tool om een website te bouwen. U kunt snel en eenvoudig gegevens toevoegen en uw website personaliseren naar uw eigen herkenbare huisstijl.

Wenst u meer info over ons CMS systeem ? Laat uw gegevens na via het contactformulier op onze website.

VRAAG NAAR EEN VOORSTEL