CRM systemen

Software oplossingen voor klantenrelatie management

Bedrijfssoftware TraxOne

CRM systeem

CRM Systeem | CRM pakket | CRM software | TraxgoWat is een CRM systeem? CRM staat voor Customer Relationship Management. Dit wil zeggen dat de relatie met de klant centraal staat. Om uw klant tevreden te houden is het belangrijk om klantgericht te werken en in te spelen op de behoeftes van uw klant.

Bedrijfsstrategie

Hoe kan CRM nu een bijdrage leveren aan een groeiend en succesvol bedrijf? Een CRM toepassing helpt bij het beheren van zakelijke relaties met klanten en het verbeteren van de omzet van uw bedrijf.

Het vertrekpunt van deze bedrijfsstrategie is uw klant. Maar het is ook belangrijk om rekening te houden met alle andere relaties die verbonden zijn aan uw bedrijf. Denk maar aan collega’s en leveranciers.

Hoe werkt een CRM systeem?

Een CRM systeem is een basissoftware waar gegevens over klanten en contactmomenten worden opgeslagen en gedeeld met collega’s. Dit is hét systeem voor relatiebeheer.

Elk contact met de klant kan hier worden geregistreerd en terug gevonden zoals e-mails, telefoongesprekken, vergaderingen, presentaties, verzoeken. Dit is heel belangrijk om in de toekomst het contact met de klant vlot te laten verlopen.

Ook voor kleine bedrijven

Een CRM systeem is niet alleen bedoeld voor grote bedrijven. Ook kleine bedrijven hebben verschillende zakelijke contacten zoals klanten, leveranciers en partners. Het is dus ook voor deze bedrijven noodzakelijk om alle belangrijke gegevens op een efficiënte manier bij te houden.

Wenst u meer info over onze CRM systemen? Laat uw gegevens na via het contactformulier op onze website.

Meer informatie? Contacteer ons

Ontdek meer over: