Urenregistratie app

Een gebruiksvriendelijke app voor de registratie van werkuren

Onze oplossingen

Urenregistratie app

Urenregistratie appSteeds meer bedrijven vragen hun werknemers om aan een correcte urenregistratie te doen zodat er op een correcte manier gewerkt kan worden. Ook de loonberekening en verlofplanning kunnen een stuk vlotter verlopen dan een urenregistratie app.

Urenregistratie app: het principe

Het principe vna een urenregistratie app is echter niet nieuw, alleen gebeurde het vroeger op een omslachtige manier. Vaak registreerden werknemers hun gewerkte uren manueel, al vertrokken ze daarbij ook van het gewerkte begin- en einduur om het totaal aantal te berekenen. Het notaboekje is nu dus vervangen door een app die de berekening voor hen doet.

Dankzij de steeds verbeterende technologie in smartphones is het mogelijk om ook reisroutes en -tijden automatisch te registreren aan de hand van de GPS-locatie. Die tijden kan de app dan eenvoudig bijhouden en vastleggen in een tijdregistratiesysteem.

Voor werknemers die niet op verplaatsing moeten werken of aan meerdere projecten werken op dezelfde locatie, zal dat principe niet nuttig zijn. De tijdregistratie beperkt zich echter niet alleen tot een urenregistratie app op een smartphone. Ze kan even goed gebeuren via de computer. Op die manier is een tijdregistratiesysteem voor eenieder gebruiksvriendelijk.

Meer weten over de oplossingen op maat van Traxgo? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Contacteer ons!