ERP in de cloud

ERP in de cloud

ERP in de cloud

Met ‘ERP in de ‘cloud’ worden alle oplossingen bedoeld die via internet beschikbaar zijn. De meeste softwareoplossingen hebben dus een versie voor in de ‘cloud’ of zijn daar speciaal voor ontwikkeld.

ERP in de cloud | ERP | Traxgo

Wat is ERP in de cloud?

De ‘cloud’ is een IT infrastructuur die zich niet in uw eigen server in het bedrijf bevindt, maar in een online data server. Cloud oplossingen zijn dus veilige webdiensten die geen back-ups, onderhoud, hardware of updates nodig hebben. Zo hebben alle medewerkers altijd toegang tot de informatie die ze op dat moment nodig hebben.

Voordelen

1.    Lage investeringskosten

De aanschaf van ERP software is een grote kost. Maar bij ERP in de cloud is er geen extra hardware nodig. Er worden maandelijks abonnementskosten betaald waardoor de investeringskosten veel lager liggen.

2.    Minder risico

ERP in de cloud biedt u maximale flexibiliteit. U betaalt maandelijks abonnementskosten per gebruiker. Heeft u tijdelijk minder gebruikers? Dan kan u dit makkelijk aanpassen en vermijdt u uitgaven voor ongebruikte licenties.

3.    Up-to-date

Door het feit dat uw systeem in de ‘cloud’ werkt ben u altijd verzekerd van de laatste versie van het pakket. U kan er wel voor kiezen om een update even uit te stellen als dit voor u niet past.

4.    Veiliger

Uw data is veel beter beschermd in de ‘cloud’. Er wordt gebruik gemaakt van de laatste firewalls en anti-virus scanners. Daarnaast zijn de datacenters zelf ook zwaar beveiligd. Het is dus veiliger uw data in de cloud te hebben dan op een server op locatie.

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE