Lokale aanpak voor tracking toepassingen in Nederland

Terug naar nieuws

Track-and-trace bedrijf met vestiging in NederlandHoewel we een gemeenschappelijke taal hebben zijn er toch heel wat wezenlijke verschillen tussen België en Nederland. Daarom hebben we als onderdeel van onze groeistrategie onder de vleugels van Clifford International recent Traxgo Nederland opgestart. Dit laat ons toe om deze specifieke markt vanuit een lokale vestiging - met een eigen aanpak en benadering - van onze tracking, monitoring en software toepassingen te kunnen bedienen.

Onze collega’s ter plaatse worden op diverse manieren ondersteund vanuit Traxgo België, waardoor ook onze klanten in Nederland maximaal kunnen genieten van de know-how en expertise die we gedurende onze 20 jaar in de track-and-trace sector hebben opgebouwd. Daar bovenop hebben we met de telematica ervaring die vanuit Clifford International wordt meegenomen een extra troef in handen om ook in ons buurland uit te groeien tot een volwaardige speler.

Toonaangevend track-and-trace bedrijf

Traxgo behoort in België reeds tot de top van bedrijven actief in tracking & tracing en biedt als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen. Met het opstarten van de Traxgo activiteiten in Nederland wordt het pad geëffend naar een verdere Europese expansie.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: