Materiaalbeheer en -software

Software voor het efficiënt beheer van uw materiaal

Onze toepassingen

Materiaalbeheer & Software

In sommige bedrijven kan de hoeveelheid materiaal dat gebruikt wordt nogal hoop oplopen. Misschien is dat bij uw bedrijf ook wel het geval. Zou het dan niet fijn zijn als u compleet inzicht zou hebben in uw materiaalbeheer? Met de software voor materiaalbeheer van Traxgo wordt dit mogelijk voor u. Materiaalbeheer software is toepasbaar op alle types materialen: van bouwmateriaal, containers, stellingen en kranen tot trailers, mobiele toiletten en nog veel meer. De grote voordelen van software voor materiaalbeheer zijn:

  • Tijdswinst: Dankzij een verbeterd materiaalbeheer met de Traxgo-software bespaart u een hoop tijd aan administratie. Via de software wordt namelijk duidelijk welk materiaal op welke plaats is en was. Dit levert dus kostbare tijd op die kan ingezet worden in productievere werkzaamheden.
  • Geldbesparing: Daarnaast levert materiaalbeheer software ook een enorme geldbesparing op. Neem bijvoorbeeld de besparing op administratiekosten. Het personeel hoeft hier veel minder aandacht aan te besteden. Zoals gezegd kan deze tijd in andere zaken worden gestoken. Bovendien is de kans kleiner dat materiaal zoek raakt. Deze verbeteringen bij elkaar opgeteld hebben een flinke geldbesparing tot gevolg.
  • Live toegang tot locatie: Verder heeft uw bedrijf live toegang tot de locatie van uw materiaal. Dit maakt materiaalbeheer uiteraard direct al een stuk makkelijker. U weet precies welk materiaal zich waar bevindt. Dit alles wordt gefaciliteerd door een tag van Traxgo. De eerdergenoemde materialen verschijnen duidelijk op de kaart.
  • Verbeterd overzicht: Uw materiaalbeheer via Traxgo wordt op een overzichtelijke manier weergegeven. U heeft volledig inzicht in de locatie van uw verschillende materialen. In combinatie met de automatische registratie van de administratie is alles op een overzichtelijke manier geregeld via het Traxgo platform. Hierdoor verlopen verschillende processen een stuk soepeler.

Meer informatie? Contacteer ons

Materiaalbeheer & SoftwareMateriaalbeheer software voor uw bedrijf

Maakt u binnen uw bedrijf nog gebruik van ‘normale’ administratie? Dan is het wellicht een mooi moment om de technologie te omarmen en de stap naar materiaalbeheer software te maken. Zoals gezegd zijn er veel voordelen verbonden aan het kiezen voor Traxgo software.

Uiteindelijk biedt de juiste materiaalbeheer software voor een bedrijf de kans om zich te ontwikkelen naar een hoger niveau. De besparing van tijd en geld hebben namelijk tot gevolg dat er meer ruimte komt om te groeien.

Wenst u meer informatie of heeft u nog enkele vragen? Laat het ons dan direct weten. Als specialist op het gebied van materiaalbeheer gaan we graag met u het gesprek aan om te kijken hoe we u verder kunnen helpen. Ieder bedrijf is anders en heeft baat bij specifieke informatie. Het is dan ook ons doel om u deze specifieke informatie te verlenen en u zoveel mogelijk te ondersteunen bij de implementatie van de juiste software voor het beheren van uw materiaal.