Planning software voor installatiebedrijven

Planningssoftware

Gebruiksvriendelijk planning software voor installatiebedrijvenMet meerdere servicetechniekers op de baan kan het opmaken van een efficiënte planning al snel een hels karwei worden. Gelukkig biedt onze planning software voor installatiebedrijven een oplossing! Bovendien kan deze ook worden gekoppeld aan track-and-trace systeem, waardoor u als zaakvoerder, of uw planningsmedewerker op kantoor, steeds een actueel overzicht heeft van waar uw buitenmedewerkers zich bevinden. Dit laat toe om bij dringende interventies vlot te kunnen schuiven, zonder dat daarbij taken of projecten over het hoofd worden gezien. Kortom, een ideale toepassing voor uw installatiebedrijf (sanitair, verwarming, zonnepanelen, ...).

Meer informatie? Contacteer ons

Planning raadplegen met een mobiele app

Het opmaken van een goede planning is één zaak. Daarnaast moet er ook nog voor worden gezorgd dat uw installatietechniekers - of monteurs, plaatsers, ... - op de hoogte zijn van de taken die ze moeten uitvoeren. Dankzij onze mobiele app behoren eindeloze telefoontjes weg en weer tot het verleden. In een oogopslag heeft uw medewerker een zicht op zijn uit te voeren taken. Wanneer een klus is afgewerkt kan er eenvoudig door de klant worden afgetekend, eventueel met nog wat begeleidende informatie en/of een foto. Aansluitend kunnen afgewerkte taken bovendien automatisch worden klaargezet voor facturatie. Op die manier ontzorgen wij u en kan u zich voor 100% focussen op de kern van het zaakvoeren.

De voordelen van planning software voor installatiebedrijven

Met onze software voor planning helpen wij KMO's om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en zo tijd én geld te besparen. We zetten hieronder nog even alle voordelen van onze gebruiksvriendelijke oplossing voor uw planning op een rijtje.

  • Er is een directe koppeling met track-en-trace mogelijk
  • De planning software werkt platformonafhankelijk, op alle gangbare systemen
  • Er is een app voor mobiele toestellen beschikbaar, zodat uw medewerkers steeds optimaal worden geïnformeerd
  • Indien gewenst zijn specifieke uitbreidingen op maat van uw bedrijf mogelijk, zo kunnen wij bvb. koppelen met een bestaand pakket
  • Uw externe medewerkers kunnen heel wat vlotter werken, waardoor ze zich comfortabeler zullen voelen in hun job

Meer informatie? Contacteer ons