Tijdregistratie personeel

Tijdregistratie personeel

Tijdregistratie zorgt voor een efficiënt beheer van de werkuren, verlofdagen, overuren en ziekte van uw personeel.Tijdregistratie personeel

Werkuren beheren

Werkt u in uw bedrijf met flexibele werkuren? De gewerkte uren van uw personeel worden automatisch geregistreerd dankzij tijdregistratie. Als uw personeel op een feestdag of tijdens het weekend werkt, wordt dit ook automatisch verwerkt bij de loonberekening.

Verlofdagen beheer

Met tijdregistratie kan uw personeel snel en eenvoudig een overzicht van hun verlofdagen raadplegen. Daarnaast heeft u een beter inzicht in de verlofdagen van uw personeel.

Overuren beheren

Tijdregistratie zorgt voor een automatische registratie van de werkuren van uw personeel en vergelijkt ze daarna met de planning. De uren die teveel gewerkt zijn, worden automatisch berekend als overuren bij de loonverwerking.

Ziekte beheren

Tijdregistratie biedt een duidelijk overzicht van uw personeel die afwezig is geweest wegens ziekte. Zo kunt u op de dag zelf de planning onmiddellijk aanpassen. Bovendien kunt u ook een overzicht raadplegen van het voorbije jaar.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE