TIJDREGISTRATIE

Online tijdregistratiesysteem voor uw binnen- en buitendienst

Onze toepassingen

Uw personeelsadministratie in één oogopslag dankzij tijdregistratie

Tijdregistratie: uw personeelsadministratie in één oogopslag

Het Traxgo Track and Trace-systeem registreert de verplaatsingen en de aanwezigheden van uw buitendienst. Met onze efficiënte tijdregistratie hoeft u zelf de uren niet bij te houden. De medewerker registreert zich via een badgemodule. Alle gegevens worden automatisch in realtime weergegeven op het Traxgo-platform. U kiest zelf welk rapport of lijst u wil raadplegen. De ideale tool om uw personeelsplanning op te volgen.

Uw voordelen

  • Het Traxgo systeem zorgt voor een enorme administratieve vereenvoudiging en tijdwinst. Collega's hoeven geen uren meer door te geven, werkbonnen te ontleden of ingewikkelde loonbrieven te berekenen.
  • U bent altijd zeker van correct geregistreerde uren en afgelegde kilometers.
  • Eenvoudige berekening van kilometervergoeding en lonen.
  • U hebt een overzicht over de gepresteerde uren en verplaatsing.
  • Ideale tool voor correcte doorfacturatie.

Gratis demo of meer info? Contacteer ons

Steeds up-to-date met tijdregistratie

Tijdregistratie met behulp van het Traxgo track-and-trace systeem maakt niet alleen uw administratie een stuk gemakkelijker, maar zorgt er daarnaast ook voor dat er heel wat minder tijd verloren gaat: het is niet langer nodig dat medewerkers hun uren handmatig bijhouden en doorgeven, papieren werkbonnen ontleden behoort definitief tot het verleden, ... Met ons betrouwbaar tijdregistratiesysteem bent u als werkgever steeds op de hoogte van de door uw medewerkers gepresteerde werktijden en afgelegde kilometers. Heel wat bedrijven doen dagelijks beroep op onze gebruiksvriendelijke toepassing en besparen daarmee heel wat tijd én geld.

 

Ontdek ook alles over: