Machineverhuur

Trackingsoftware voor een efficiënt beheer van uw machinepark

Onze toepassingen

Track and Trace machineverhuur

Machineverhuur: beheer van machines en materieel met trackingsoftwareDagelijks worden er miljoenen machines verhuurd, wat vaak zorgt voor logistieke problemen. Verhuurbedrijven zijn niet altijd op de hoogte van waar hun machines zich bevinden en het komt ook al eens voor dat machines niet teruggebracht worden. Met track and trace voor machineverhuur maakt u daar komaf mee!

Track and Trace machineverhuur

Een machine die te laat teruggebracht wordt of zelfs helemaal niet? Dit gebeurt vaker dan u zou denken. Dankzij onze Track and Trace oplossing kan u elke machine op de minuut volgen. Op een overzichtelijke kaart ziet u precies waar uw machines zich bevinden.

Bovendien is er ook de mogelijkheid om een alarm te installeren op uw verhuurmachines en om een startonderbreker te installeren bij elektrische machines. Op die manier kan u uw machines altijd volgen, beheren en stilleggen indien nodig. Machineverhuur is nog nooit zo efficiënt verlopen!

Tracking machines

Monitoring draaiuren bij verhuur van machines

Dankzij de Traxgo oplossingen worden de draaiuren bijgehouden op het online Traxgo-platform. Op dat platform kan u in een oogopslag alle gegevens raadplegen. Het online Traxgo-platform is de perfecte tool voor doorfacturatie en optimalisatie van uw machinerendement. Het platform geeft automatisch een melding wanneer het tijd is voor een onderhoud.

Het monitoren van de draaiuren zorgt voor meer winst, lagere kosten en een efficiënt beheer van uw machinepark.

Registratie draaiuren

De oplossingen van Traxgo bieden heel wat voordelen:

  • altijd en overal een overzicht van alle machines en de draaiuren;
  • minder stress;
  • meer efficiëntie;
  • mogelijkheid tot installatie van startonderbreking, wat de veiligheid verhoogt;

Had u graag meer informatie gekregen over onze mogelijkheden in machineverhuur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Trackingsoftware voor een efficiënt beheer van uw machinepark