Startonderbreking

Verhoog de beveiliging van uw voertuigen of machines met een startonderbreker

Track-and-trace systemen

Track-and-trace met startonderbreking: voor voertuigen, machines, e.a.Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een startonderbreking te plaatsen in combinatie met hun track-and-trace systeem. Zo kunnen zij niet alleen traceren waar hun verschillende voertuigen of machines zich bevinden, maar zijn ze bovendien ook in staat om indien nodig direct vanop afstand in te grijpen bij een ongewenste verplaatsing, wat de beveiliging van hun vloot uiteraard ten goede komt. Het systeem met een startonderbreker heeft zijn efficiëntie als diefstalbeveiliging al meer dan eens bewezen! Hieronder lichten we u kort enkele mogelijkheden van systemen met startonderbreking toe.

Startonderbreking bij voertuigen

Er zijn heel wat types voertuigen die kunnen worden uitgerust met een startonderbreking: bedrijfswagens, vrachtwagens, bestelwagens, minibusjes, ... Doorgaans is het doel van het plaatsen van dergelijk systeem hetzelfde: ervoor zorgen dat het voertuig op een eenvoudige en snelle manier remote kan worden stilgelegd bij ongewenst gebruik. Zo kan de beheerder van het wagenpark niet alleen zien waar de diverse voertuigen zich bevinden, maar heeft hij ook een extra voertuigbeveiliging achter de hand. Het traceersysteem met startonderbreker kan worden geplaatst in voertuigen met een traditionele verbrandingsmotor, maar ook hybride en elektrische wagens kunnen met het systeem worden uitgerust.

Meer informatie? Contacteer ons

Machines uitrusten met een startonderbreker

Startonderbreker voor diefstalbeveiliging machinesEr verschijnen steeds meer berichten van gestolen machines (graafmachines, verreikers, vorkhelftrucks, ...) in de pers. Eigenaars van deze ontvreemde machines zitten vaak met de handen in het haar: niet alleen is de machine spoorloos, maar daarbovenop liggen ook de uit te voeren werken stil, met alle gevolgen van dien. Dankzij het track-and-trace systeem zijn wij op zo'n moment toch nog in staat om de machine te lokaliseren en kan deze zo worden gerecupereerd. Maar met een startonderbreking kan u nog een stap verder gaan: bij ongewenste handelingen kan u de machine namelijk direct uitschakelen. Het gebruik hoeft zich niet enkel te beperken tot diefstalbeveiliging: zo zijn er met een startonderbreker ook mogelijkheden om een gebieden af te bakenen waarin machines kunnen opereren, of kan er in combinatie met een badgesysteem voor worden gezorgd dat een machine enkel kan worden bediend door mensen met de juiste technische competenties.

Meer informatie? Contacteer ons

Uw voordelen in combinatie met track-and-trace

  • Betere beveiliging: bij een ongeoorloofde beweging kan u dankzij de startonderbreking direct ingrijpen.
  • Door de real-time track-and-trace registratie kan u de afgelegde trajecten gedetailleerd op een kaart visualiseren en kan u direct actie ondernemen.
  • De verschillende rapportagemogelijkheden zorgen voor een klaar en duidelijk overzicht. Op die manier heeft u een perfect controle instrument in handen.
  • De start- en stoptijden gecombineerd met de afgelegde kilometers maken uw administratie zeer eenvoudig.
  • Een CANBUS-koppelingen laat u toe ook andere parameters op te volgen, denk aan brandstofniveau en toerental, …

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: