Track & trace van uw container

Onze toepassingen

Track & trace van uw container

Track & trace uw container 24 uur per dag en 7 dagen per week met de juiste software van Traxgo. U kunt de containers altijd op de kaart volgen. Zeker wanneer er meerdere containers tegelijk in omloop zijn, komt het van pas om op een overzichtelijke manier inzicht te hebben in de locatiegegevens. De voordelen van de track & trace technologie om een container te tracken zijn:

  • Inspelen op situaties: Aangezien u altijd kunt volgen waar uw container is, kunt u inspelen op verschillende situaties. Staat een container bijvoorbeeld onverwachts lang stil of neemt uw medewerker een verkeerde route? Dan heeft u direct de mogelijkheid om hierop in te spelen en iets aan de situatie te doen. Uw container traceren was nog nooit zo eenvoudig!
  • Tijd- en geldbesparing: Verder is de tijd- en geldbesparing van het gebruik van track & trace voor uw container erg significant. Denk bijvoorbeeld eens aan de hoeveelheid administratie die u bespaart wanneer de registratie automatisch verloopt. Op het Traxgo-platform wordt netjes bijgehouden wanneer en waar uw containers zijn vertrokken en wanneer en waar ze ergens anders zijn aangekomen.
  • Eenvoudige toegang: Het Traxgo-platform is uitermate gebruiksvriendelijk en biedt op een overzichtelijke manier inzicht in de verschillende gegevens. Zo wordt u eenvoudig toegang verleend tot alle informatie die u nodig heeft. Het comfort van het gebruik van track & trace voor een container is dan ook erg hoog.
  • Live locatiegegevens: De live locatiegegevens zijn misschien nog wel het beste onderdeel van de container tracking. Op een overzichtelijke kaart ziet u op elk moment van de dag precies waar alle containers zich bevinden. Zoals gezegd bieden de live locatiegegevens verregaande mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. De kans op fouten en misverstanden neemt significant af.
  • Lange batterijduur tracker: Als laatste punt mag ook zeker de batterijduur van de tracker niet onbenoemd blijven. De batterij gaat namelijk vele jaren mee zonder dat deze opgeladen hoeft te worden. Bovendien is de tracker waterdicht, wat traceren ook in niet ideale omstandigheden toelaat.

Gratis demo of meer info? Contacteer ons

Tracking systeem voor containers | Eenvoudig uw container tracerenTrack & trace voor uw containers?

Zijn er bij uw bedrijf veel containers in omloop en bent u op zoek naar manieren om het transportproces te optimaliseren? Dan is de tracker van Traxgo precies wat u zoekt. Zoals gezegd zijn er een groot aantal verschillende voordelen verbonden aan de implementatie van deze technologie.

Zorg ervoor dat uw bedrijf als geheel de volgende stap zet in de ontwikkeling door meer overzicht in de bedrijfsvoering te krijgen. Dankzij het Traxgo-platform heeft u op één plek duidelijk inzicht in verschillende zaken die nu nog veel tijd en moeite vergen.

Voor meer informatie en een uitgebreide uitleg van de manier waarop een tracker werkt, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Als expert op het gebied van track & tracing helpt Traxgo u graag verder om de implementatie zo goed mogelijk te laten verlopen.