Traxgo integreert de business software van RIS in zijn kernactiviteiten

Terug naar nieuws

Real Internet Solutions (RIS) legt zich toe op het ontwikkelen en aanbieden van business software voor de private sector en specifieke business software voor overheden (politie, brandweer).

Traxgo biedt als gespecialiseerde partner zijn platform aan voor het in realtime verzamelen, bewaken en verwerken van mobiele bedrijfsdata op pc, tablet en smartphone.

Om antwoord te bieden op de snel veranderende technologische omgeving onderstreept Traxgo zijn groeiambities door de integratie van de business software van Real Internet Solutions (RIS) in zijn kernactiviteiten.

Met de integratie zal Traxgo zijn klanten een unieke totaaloplossing kunnen aanbieden

Door hardware toepassingen worden gegevens verzameld op Traxgo's eigen platform Trackerweb. De integratie van RIS maakt mogelijk dat via modulaire business software alle informatie verder verwerkt kan worden in lijn met de behoeftes van de klant. De activiteiten worden 100% geïntegreerd binnen Traxgo. De continuïteit en stabiliteit voor het klantenbestand van beide bedrijven wordt op die manier gegarandeerd.

Kurt Ghekiere, bestuurder van RIS, komt het team versterken in de rol van sales & business development manager software. Samen met Bart Cappon, bedrijfsleider, Frederik Depuydt, sales & business development manager tracking en monitoring en Rudy Vuylsteke, consultant vormen ze samen het managementteam.

Door de integratie van de medewerkers van RIS groeit het team van Traxgo op die manier naar 16 medewerkers met op operationeel vlak eigen softwareontwikkelaars, eigen service engineers en een eigen customer service ondersteund door interne marketing, verkoop en administratie.

Kurt Ghekiere:
 “De tracking en monitoring van Traxgo en de business software van RIS zijn een logische uitbreiding van onze dienstverlening en werken versterkend door het aanbieden van een unieke totaaloplossing aan al onze klanten.”

Rudy Vuylsteke:
 “Onze organisatiestructuur, onze aanpak van marketing, verkoop en service zijn samen met onze technologische know-how de sleutelfactoren om verder snel te groeien onder het motto van de bedrijfswaarden resultaatgerichtheid, dienstverlening en respect.”

Download

Ontdek al onze oplossingen