TraxWeb, de toekomst van track-and-trace software

Terug naar nieuws

Traxgo hertekent de toekomst van track-and-trace softwareIn 2020 lanceerde Traxgo de TraxOne planningstool voor servicebedrijven. Het toonaangevend technologisch bedrijf gaat dit voorjaar op zijn elan verder en brengt met het innovatieve TraxWeb zijn nieuwe track-and-trace software op de markt.

Traxgo hertekent de toekomst van track-and-trace software

De toekomstgerichte oplossing is niet zomaar een upgrade van het bestaande TrackerWeb platform. De volledig "in-huis" ontwikkelde software is een vernieuwende aanpak van tracking & monitoring, met tal van innovatieve functionaliteiten die werden ontwikkeld op basis van onze jarenlange expertise en voeling met onze klanten in de track-and-trace sector.

Alle toestellen van de klant zijn via een fijnmazig web samen geconnecteerd met de centrale software, die toelaat om zeer intuïtief de verschillende parameters op te volgen en bij te sturen waar nodig. Want niet alleen onder de motorkap is TraxWeb een echte revelatie, het beheren van toestellen met de uiterst gebruiksvriendelijke interface is een ware verademing. Om de efficiëntie nóg te verhogen kan zonder probleem een koppeling gemaakt worden met TraxOne, of een ander pakket.

TraxWeb: toekomstgerichte track-and-trace oplossingVan TrackerWeb naar TraxWeb

Het huidige TrackerWeb platform blijft volledig operationeel, met de ondersteuning en service die u van onze medewerkers gewoon bent. Uiteraard spreekt het voor zich dat bestaande klanten bij Traxgo niet in de kou blijven staan. Afhankelijk van welke functionaliteiten worden gebruikt zullen zij stapsgewijs de mogelijkheid worden aangeboden om over te schakelen naar het nieuwe TraxWeb.

Toekomstgerichte oplossingen

Traxgo behoort tot de top van bedrijven actief in tracking & monitoring en biedt als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen.

Met de lancering van het efficiënte TraxWeb hertekent Traxgo opnieuw de toekomst van track-and-trace software.

Interesse? Laat ons u helpen.