Upgrade bedrijfswagens voor boomend Traxgo

Terug naar nieuws

Upgrade bedrijfswagens voor boomend TraxgoDat het zeer goed gaat met Traxgo mag duidelijk zijn. Begin dit jaar konden wij met veel trots een groei van 40% over 2021 bekend maken, waarmee de eigen ambities ruimschoots werden overtroffen. Deze schitterende cijfers zijn niet alleen het resultaat van een solide en gestroomlijnde organisatie, maar in grote mate ook van de topprestatie van een gedreven team. Daarom werd vanuit het management de beslissing genomen om ook voor het wagenpark een versnelling hoger te schakelen.

Collega's met een bedrijfswagen mochten recent langsgaan bij AEcars in Izegem om een nieuwe bolide te kiezen uit het ruime aanbod luxewagens in de showroom. Het zal even aanpassen zijn om de extra PK's in bedwang te houden, maar het spreekt voor zich dat iedereen dolenthousiast is over deze upgrade!

Het ISO-gecertificeerde Traxgo is een toonaangevend groeibedrijf dat een uniek totaalpakket aanbiedt voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen. Traxgo blijft investeren in technologische innovatie, structuur en organisatie. Dat het vertrouwen in de toekomst groot is mag blijken uit deze gedurfde keuze.

Aprilgrap

Het blijft nog even bij fietsen naar kantoor, want meer dan wat leuke foto's voor onze aprilgrap is er helaas niet uit de bus gekomen ;-).

Bekijk de foto's