Verhoog uw rendement met onze registratiesystemen

Terug naar nieuws

Traxgo is reeds 20 jaar dé partner voor alles wat track-and-trace betreft. Met ons ervaren team begeleiden wij bedrijven om met onze efficiënte toepassingen rond tracking van voertuigen, machines en materialen nog meer tijd en geld te besparen. Dat de mogelijkheden op vandaag veel verder reiken dan louter het bepalen van locaties via GPS mag blijken uit de vier registratiesystemen die we hieronder graag beknopt aan u voorstellen. Stuk voor stuk zijn het geavanceerde toepassingen die uw rendement aanzienlijk kunnen helpen verhogen.

1. Registratie draaiuren van machines

Deze eerste toepassing vereenvoudigt het registreren van de draaiuren van uw machinepark. De gegevens worden automatisch doorgestuurd naar ons centrale platform. Met behulp van onze intuïtieve Traxgo-software kan u aan de hand van grafieken en rapporten 24u/24u de verzamelde informatie op een zeer eenvoudige en snelle manier raadplegen en analyseren. Dit laat u toe het gebruik van uw machines tot in detail op te volgen.

 

2. Kilometer- of ritregistratie

Hou de gereden kilometers van uw wagenpark in het oog met onze betrouwbare kilometerregistratie. Met onze software weet u steeds precies waar de diverse wagens van uw vloot zich bevinden, hoeveel kilometer ze hebben afgelegd en hoe lang ze al onderweg zijn. Omdat ook snelheden en ander rijgedrag (bvb. remmen) kunnen worden vastgelegd kan u uw medewerkers waar nodig stimuleren om zuiniger en ecologischer te rijden.

 

3. Werkregistratie en planning

Naast de unieke mogelijkheid om de planning te koppelen aan real-time track-en-trace informatie beschikt onze TraxOne software toepassing ook over een eigen app voor mobiele toestellen. Werktijden kunnen digitaal worden geregistreerd, uw klanten tekenen af na uitvoering van de werken. Papieren werkbonnen, spreadsheets met prestaties van techniekers, chaotische communicatie langs diverse kanalen, administratieve overlast, enz. behoren definitief tot het verleden.

 

4. Temperatuurregistratie

Permanente temperatuurregistratie op afstand levert u maximale veiligheid en zekerheid op. Een sensor wordt in de gekoelde ruimte gemonteerd en staat in constante verbinding met de GPS-tracker. In real-time wordt voortdurend gecontroleerd of de gewenste temperatuur aanwezig is. Bij afwijkende waarden wordt onmiddellijk een alarmmelding gestuurd wat u in staat stelt om onmiddellijk in te grijpen, en zo mogelijk verlies en/of schade te vermijden.

 

De hier voorgestelde registratiesystemen zijn slechts een kleine greep uit de vele innovatieve toepassingen die wij als gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner kunnen aanbieden. Traxgo behoort tot de top van bedrijven actief in tracking & tracing en heeft doorheen de jaren heel wat relevante expertise opgebouwd in de meest uiteenlopende sectoren. Neem vrijblijvend contact op met ons, dan bekijken we samen met u hoe onze toepassingen ook uw rendement kunnen verhogen!

Meer informatie? Contacteer ons