Tracking van voertuigen

Realtime online monitoring en tracking systeem voor auto's, vrachtwagens, boten, ...

Terug naar oplossingen

Tracking systeem voor auto's en andere voertuigen

Realtime tracking van uw voertuigen

Traxgo biedt als gespecialiseerde partner tracking oplossingen voor uw voertuigen volgens de laatste technologie. In het voertuig dat u wenst te beveiligen wordt een GPS Tracker geplaatst die op regelmatige basis belangrijke gegevens doorstuurt. Deze gegevens bevatten informatie over het voertuig zoals locatie, snelheid,… De gegevens worden via een beveiligde GPRS/GSM-verbinding naar onze server verstuurd. Op deze beveiligde server worden uw gegevens verwerkt. Als klant kan u inloggen op ons 100% beveiligd online Traxgo-platform dat u vervolgens 24/7 kan raadplegen. Op dit platform ziet de gegevens overzichtelijk weergegeven op een kaart, en in uitgebreide rapporten. Op die manier kan u uw voertuigen te allen tijde volgen en beheren.

Uw voordelen

  • De gekende start- / stoptijden in combinatie met afgelegde kilometers maken uw personeelsadministratie zeer eenvoudig.
  • Door de realtime registratie kan u onmiddellijk inpikken op een situatie en kan u reeds afgelegde trajecten visualiseren. De werkdag van een mobiele medewerker ziet u volledig en gedetailleerd in kaart.
  • Bij een ongewenste verplaatsing kan u onmiddellijk ingrijpen dankzij een startonderbreking. Dit verhoogt de veiligheid.
  • De verschillende rapporten zorgen voor een duidelijk overzicht. Zo betaalt u nooit teveel aan vergoedingen en heeft u een goede controle op de productiviteit van uw medewerkers.
  • Het controleren van de temperatuur is mogelijk.
  • Door middel van de CANBUS-koppelingen krijgt u concrete gegevens over uw voertuigen, zoals brandstofniveau en toerental, …
  • U geniet van enorme tijdswinst.

Vragen? Laat ons u helpen.

 

Klik hier om meer te lezen over de voordelen en wetgeving inzake auto traceersystemen.

 Ontdek ook alles over: