Werfmelding

Onze toepassingen

Werfmelding

Werkplaatsen die onder checking at work vallen, moeten dit ook aangeven bij aangifte van werken.Werfmelding Aangifte van werken werkt met een beveiligde server.

Werfmelding bij aangifte van werken

  1. Uw plaatselijke beheerder moet via de online service toegang aanvragen voor aangifte van werken door de gebruikers toe te voegen op de server.
  2. Na de aangifte van werken ontvangen de gebruikers een bevestiging van de aanvraag. U kunt deze documenten zowel per mail of per post ontvangen.
  3. Ook buitenlandse bedrijven die rechtstreeks een contract hebben getekend met een bouwheer voor werken in onroerende staat op Belgisch grondgebied kunnen onder de werfmelding vallen.

Werfmelding buitenlandse bedrijven

Een buitenlandse aannemer die op Belgisch grondgebied rechtstreeks een contract tekent met een bouwheer voor werken in onroerende staat of activiteiten in de vleessector, moet verplicht aangifte van werken doen. De werkplaatsen die onder check in at work vallen, moeten worden aangegeven.

Via de online service kunt u deze aangifte van werken uitvoeren. Daarvoor moet u eerst een aanvraagformulier invullen om toegang te krijgen tot de beveiligde server van de Belgische RSZ.

Meer informatie? Contacteer ons