Tracking van voertuigen

Realtime online monitoring en tracking systeem voor auto's, vrachtwagens, boten, ...

Onze toepassingen

Uw auto beveiligen met een auto traceersysteem

Auto traceersysteem | Track and trace international | Wagens opsporen

Uw auto beveiligen: de VOORDELEN van een auto traceersysteem

Positiebepaling

Een auto traceersysteem zorgt ervoor dat u perfect weet waar uw voertuig zich bevindt. Aan de hand van een GPS tracker kennen we de positie, status en beweging van uw voertuig, of het nu gaat om een Mercedes, BMW, Tesla, Peugeot, Renault, Volvo, ... of  nog een ander merk. Dankzij het traceersysteem worden alle gegevens verzameld en zijn ze makkelijk online raadpleegbaar. Indien gewenst kunnen ze zelfs worden weergegeven op een kaart.

Betrouwbaarheid

De positie van uw wagen is ook erg nauwkeurig met een betrouwbaar traceersysteem. Dit omdat de gegevens onmiddellijk zijn verwerkt en in real-time op onze server worden getoond.

Veiligheid

Een auto opsporen was nog nooit zo eenvoudig, uw voertuig is veilig met een auto traceersysteem. Immers, het systeem geeft meer informatie dan enkel de positie van de wagen. Omdat de tracker in real-time de gegevens verwerkt, kunt u bijvoorbeeld ook nagaan of uw wagen nog aan het rijden is. Zelfs de snelheid van uw wagen kan worden bepaald.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Optimale bescherming met een trackingsysteem, eenvoudig auto opsporen

Een optimale bescherming voor uw wagen

Raadplegen gegevens

U kunt de gegevens van het auto traceersysteem gemakkelijk online raadplegen, ook via uw smartphone. Bijkomende software installeren om uw voertuigen te traceren is hiervoor m.a.w. niet nodig.

Beveiliging gegevens

Niet enkel uw wagen, maar ook de gegevens van het traceersysteem, zijn beveiligd. Deze worden immers opgeslagen op een beveiligde server. Ook het delen van deze gegevens gebeurt via een beveiligde internetverbinding. Voor meer informatie over de beveiliging van uw gegevens, raadpleeg zeker even de informatie rond onze verschillende certificeringen.

Goede investering

Een auto traceersysteem heeft zoveel voordelen, wat het een goede investering maakt. Op de veiligheid van uw auto staat immers geen prijs. U zal snel merken dat dit de beste oplossing is om de veiligheid van uw wagen te garanderen.

Wetgeving rond auto opsporen met traceersysteem

Zijn er wettelijke verplichtingen verbonden aan auto traceersystemen? Betreffende track and trace is er geen vastgelegde wet. M.a.w. er zijn geen wettelijke verplichtingen op een auto traceersysteem in het voertuig van uw werknemer. Bij een car policy is de wet van bescherming van de persoonlijke levenssfeer wel belangrijk. Hierbij moet men vooral rekening houden dat de controles een legitiem doel hebben, dat ze in verhouding moeten staan tot dat doel en dat de werknemers moeten worden geïnformeerd.

Behoefte om uw auto te traceren? Wilt u uw servicewagens uitrusten met een traceersysteem? Waarom kiezen voor een auto traceersysteem? Het verhoogt uw klantenservice en het verbetert uw planning. Meer informatie over het beveiligen van uw voertuig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie? Contacteer ons