Kilometerregistratie met ons track-and-trace systeem

Terug naar nieuws

Track-and-trace voor eenvoudige en nauwkeurige kilometerregistratieAls gespecialiseerde en ISO-gecertificeerde partner biedt Traxgo een platform aan voor het verzamelen, bewaken en verwerken van bedrijfsgegevens in real-time. Met onze oplossingen rond tracking, monitoring en bedrijfssoftware helpen wij heel wat bedrijven in uiteenlopende sectoren om tijd en geld te besparen. Heeft u heel wat vertegenwoordigers op de baan? Of moet uw personeel veel kilometers afleggen tijdens het werk? Dan kan ons track-and-trace systeem worden ingeschakeld voor doeltreffende kilometerregistratie.

Gemakkelijke en betrouwbare kilometerregistratie

Met behulp van het in uw bedrijfswagens gemonteerde track-and-trace systeem worden de gereden kilometers van uw werknemers geregistreerd en doorgestuurd naar onze centrale en beveiligde server, die alle binnenkomende gegevens accuraat verwerkt. Onze gebruiksvriendelijke, platformonafhankelijke en permanent beschikbare software zorgt er vervolgens voor dat de geregistreerde informatie over de afgelegde kilometers van de wagens efficiënt en nauwkeurig wordt bijgehouden én automatisch wordt verwerkt, wat u of uw medewerkers heel wat tijd en administratief werk bespaart.

Veel meer dan het registreren van kilometers

Naast diverse rapportage, het real-time opvolgen van de posities en het visualiseren van de afgelegde trajecten op een kaart kan u met de software ook bijkomende gegevens zoals onderhoudsbeurten, keuringen en verzekeringen, ... van de wagens bijhouden. Op die manier kan het gebruik van een voertuigvolgsysteem binnen uw bedrijf worden uitgebreid van eenvoudige kilometerregistratie naar een heus fleet management systeem, en worden uw bedrijfsprocessen stapsgewijs verder geoptimaliseerd.

Meer informatie? Contacteer ons