Fleet management software

Beheer uw vloot met de TraxOne bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware TraxOne

Software voor fleet management of vlootbeheer - TraxOne bedrijfssoftware

Software voor fleet management

Een belangrijk onderdeel in elke organisatie is fleet management software (ook wel "vlootbeheer software" genoemd). Wanneer u als organisatie met veel bedrijfsvoertuigen werkt, dan is het wel belangrijk om deze nauwlettend in de gaten te houden. Kies voor een totaaloplossing, kies voor TraxOne!

Met TraxOne krijgt u verregaande inzichten in de locaties van uw voertuigen, de bestuurders en de staat waarin ze verkeren. Zo heeft u op één centrale plaats toegang tot alle informatie die u nodig heeft met betrekking tot een vlot lopend fleet management. Het is dan ook niet voor niets dat veel organisaties ervoor kiezen om over te stappen op de software van TraxOne. Uiteindelijk is volledigheid van informatie veel waard. Zeker wanneer automatisering steeds belangrijker wordt.

Meer informatie? Contacteer ons

Onze wagenparkbeheer software: efficiëntie troef

Samengevat maakt u met deze module dus definitief een einde aan de vele kopzorgen die het beheer van uw wagenpark met zich meebrengt. Gedaan met het eindeloos weg en weer telefoneren met de mensen in the field: in enkele klikken heeft u namelijk een volledig beeld van de actuele status van uw vloot en de acties die eventueel moeten worden genomen.

Heeft u op dit moment binnen de organisatie moeite om uw fleet management te optimaliseren? Mogelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van verschillende systemen? Of omdat de huidige systemen niet voor iedere werknemer duidelijkheid bieden? Dan is het hoog tijd voor verandering.

Modulaire softwareoplossing om bedrijfsprocessen te optimaliserenVoordelen van TraxOne fleet management software

Om een beter beeld te geven van waar ons TraxOne platform nu zoveel voordelen biedt met betrekking tot fleet management, gaan we er hier bij deze graag dieper op in. Inzake voordelen moet u bijvoorbeeld rekening houden met:

  • Uiterst precieze tracking: Tracking is een belangrijk onderdeel van fleet management. Door middel van de onmiddellijke koppeling met track-en-trace kunt u al uw bedrijfsvoertuigen heel nauwkeurig volgen. Het is heel makkelijk om in te zien waar ieder voertuig zich bevindt. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook geen probleem om bij te sturen of om bepaalde klanten te informeren over aankomsttijden.
  • Toegang via de app: Bovendien is er bij TraxOne toegang via een app. Iedereen heeft daarmee op dezelfde manier inzicht in de relevante bedrijfsprocessen. De chauffeurs van uw voertuigen weten precies waar ze aan toe zijn inzake urenregistratie. Maar ook de medewerkers op kantoor kunnen heel makkelijk via de app aflezen waar bedrijfsvoertuigen zich op een bepaald moment bevinden.
  • Eenvoudige facturatie: Dankzij de TraxOne software wordt de facturatie aanzienlijk vereenvoudigd. Dankzij automatisch fleet management weet u precies hoeveel kilometers er zijn gereden en hoeveel uren er zijn gewerkt. Door de koppeling met de facturatie levert dit direct overzichtelijke informatie op. Dit gaat niet alleen veel schelen in tijd, maar ook in geld!

Meer informatie? Contacteer ons

Demo fleet management software aanvragen

Bent u benieuwd of TraxOne ook uw fleet management een stuk soepeler kan laten verlopen? Dan is dit een mooi moment om een demo aan te vragen. Door de demo te testen heeft u binnen een mum van tijd een mooi overzicht van de verschillende systemen van TraxOne. Dit geeft u een duidelijke inschatting over de toegevoegde waarde van TraxOne voor uw organisatie. Wacht daarom niet langer dan nodig is en vraag deze demo nu aan!

Vraag een vrijblijvende demo

Ontdek alle TraxOne oplossingen

Software voor relatiebeheer (CRM) Software voor verkoopbeheer Software voor aankoopbeheer
Facturatiesoftware Planningssoftware Software voor webshops en/of extranet
Software voor magazijnbeheer Software voor personeelsbeheer (HR) Fleet management software
Software voor projectbeheer

 

Ontdek ook alles over: