5 voordelen om uw tijdregistratie automatisch te laten verlopen

Tijdregistratie

1. Mobiliteits- en verplaatsingsvergoeding

5 voordelen om uw tijdregistratie automatisch te laten verlopenEfficiënt werken : bye bye tijdrovende en omslachtige manuele berekeningen.

Dankzij de Traxgo-Track and Trace - tijdregistratie module registreert u automatisch de tijd. Het bewaren van de bedrijfsgegevens gebeurt 100 % veilig op de Traxgo-portal. Door de badgemodule, gekoppeld wordt aan de GPS-tracker, weet u perfect wie gereden heeft en in één oogopslag kan u realtime rapporten downloaden. Tijdbesparing en gemak staan hierbij centraal.

De mobiliteitsvergoeding berekent u op basis van de werkelijke kilometers tussen woonplaats/stelplaats en werf/project. Dit geldt voor zowel de heen- als terugrit. In de bouwsector moet men voldoen aan een bouw CAO. Bijvoorbeeld, elke arbeider die zich verplaatst van zijn woonplaats , ophaalplaats van de werf of de onderneming zelf, heeft recht op een mobiliteitsvergoeding. Er moet een onderscheid zijn tussen de chauffeur en de passagier want de chauffeur heeft recht op een hogere vergoeding. Bij een lange duur van laden en lossen wordt het gezien als arbeidstijd.

De verplaatsingsvergoeding is de rit van thuis naar bedrijf. De werknemer heeft recht op verplaatsingsvergoeding voor woon-werkverkeer als hij op eigen kracht met bus, trein, tram, auto, .. naar zijn werkplaats gaat. Als u mobiele medewerkers in dienst heeft weet u dat het werken met invulformulieren of bonnen enorm omslachtig en tijdrovend is. Binnen het rapporteren van de mobiliteitsvergoeding berekent u per individu hoelang de reistijd is, welke afstand en naar welke werf hij rijdt, evenals de gespendeerde tijd op de werf.

Meer informatie? Contacteer ons

 

2. Mobiele tijdregistratie en loonverwerking

Een werknemer die op verschillende werkplaatsen aanwezig moet zijn is niet vaak op kantoor. Het doorgeven van uren is daarom zeer omslachtig. Te veel personen dienen zich hiermee bezig te houden om een simpele bon in te vullen. Uw werknemer zelf dient de bon in te vullen, de administratief bediende moet alles overtypen en u hebt geen controle achteraf. Er is hier duidelijk sprake van dubbel werk en veel tijdverspilling. Dus inefficiëntie! Het risico op fouten maken ligt veel hoger wat ook voor onnodige discussies kan zorgen. Via op het registratiesysteem kan de werknemer doorgeven wanneer hij aankomt, vertrekt, rijdt of stilstaat. Plaatsen kan u zelf aanmaken. Op deze rendabele manier worden alle gegevens in realtime doorgestuurd naar de binnendienstmedewerker. Aan de hand van het gebruiksvriendelijke Traxgo -softwaretool wordt alles in één ogenblik weergegeven in tabellen en grafieken. Dit track en trace systeem, op basis van tijdregistratie, elimineert onnodige discussies en fouten, en bespaart veel tijd.

Meer informatie? Contacteer ons

 

3. Nacalculatie

Nacalculeren is uiterst belangrijk. Dit kan pas efficiënt verlopen als u alle gegevens juist hebt doorgekregen van uw buitendienstmedewerkers. Een optimale tijdsregistratie helpt u om dit zo correct mogelijk uit te voeren. Het bespaart veel tijd voor al uw betrokken medewerkers. Het is de basis voor het vlot en efficiënt communiceren binnen uw bedrijf. Indien uw klant dit wenst kan steeds een detail opgemaakt worden om onduidelijkheden te vermijden.

Meer informatie? Contacteer ons

 

4. CO2-bijdrage

Camions Track and TraceIn België wordt een CO2-taks geheven op bedrijfswagens die ook voor privé-doelstellingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld op het woon-werk verkeer. De bewijslast dient aangetoond te worden door de werkgever. Het beste middel om dit te doen is door een Traxgo-Track and Trace – systeem te gebruiken. Deze tool zorgt voor gedetailleerde rapporten en ritverslagen.. Dit alles zonder zorgen en zeer gebruiksvriendelijk. Traxgo voorkomt tijdverspilling, stress, fouten, geldverlies,… dankzij haar tijdregistratietool.

Meer informatie? Contacteer ons

 

5. Efficiënter plannen met tijdregistratie

Efficiënter plannen met tijdregistratie100% weten waar wanneer en waarmee uw buitendienst medewerkers mee bezig zijn vindt u ook een must? De mogelijkheid hebben om snel in te grijpen, waar en wanneer nodig is eveneens heel belangrijk voor u?
Dankzij het Traxgo – Track and Trace – systeem bent u continu op de hoogte van de lokalisatie van uw medewerkers, collega’s.

Optimaal benutten van uw tijd. Time is money…, kies daarom voor tijdregistratie.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: