Kilometerregistratie

Een klare kijk op de gereden kilometers

Onze toepassingen

Een volledig overzicht van gereden kilometers met kilometerregistratie

Kilometerregistratie | Voertuigvolgsysteem | Track auto | Traxgo

Bevindt u zich in een sector waar het personeel zowat dagelijks veel kilometers moet afleggen? En maakt dit ook nog eens een significant deel uit van uw bedrijf? Dan is het best om hier specifieke kilometerregistratie voor te gebruiken!

Bij Traxgo maken we gebruik van zeer gebruiksvriendelijke software. Deze software stelt u in staat om heel eenvoudig de kilometervergoeding bij te houden. Hierdoor is er nooit meer onduidelijkheid over hoeveel kilometers er nu daadwerkelijk zijn gereden en of de kilometervergoeding terecht is.

Voordelen van kilometerregistratie

Bij de ritregistratie van Traxgo verloopt alles automatisch. Aangezien dit fouten minimaliseert, is de bepaling van de gereden kilometers altijd volledig nauwkeurig en betrouwbaar. En dit zijn zeker niet de enige voordelen van onze software. U moet verder namelijk ook denken aan eigenschappen als:

  • Op elk moment opvragen: U heeft op elk moment van de dag toegang tot de informatie omtrent de kilometerregistratie. Dit betekent dat u de volledige administratie dus op elk gewenst moment in handen heeft. Dit bespaart een hoop tijd qua administratie. Een verbeterd inzicht met de software van Traxgo helpt uw bedrijf vooruit.
  • Visuele weergave: Dankzij de visuele component van de software kunt u heel precies zien welke routes er zijn gereden en momenteel nog worden gereden. Dit maakt het heel overzichtelijk om in één oogopslag te zien waar iedereen zich bevindt.
  • Gedetailleerd fleetmanagement: Bovendien is er de mogelijkheid om veel standaardgegevens middels de software bij te houden. Zaken als onderhoudsbeurten, keuringen en verzekeringen moeten namelijk goed up to date zijn. In de software van Traxgo is er dan ook voldoende ruimte ingebouwd om dit te doen.
  • Track and trace: De Traxgo software werkt door middel van het registeren en doorsturen van de gereden kilometers naar onze server. Zoals gezegd worden deze dan visueel weergegeven op een kaart of in een tabel.

Meer informatie? Contacteer ons

Automatische verwerking

Dankzij al deze eigenschappen van de Traxgo software minimaliseert u tijdverlies. Niets is vervelender dan het invoeren van allerlei formulieren om de kilometerregistratie bij te houden. Met het gebruik van onze software is dat niet meer nodig. U bespaart zo dus een hoop tijd.

Denk bijvoorbeeld eens aan de belastingaangifte of het doorrekenen van de transportkosten. Dit soort zaken kosten normaal gesproken een hoop moeite. Hoe fijn is het dan wanneer dit proces volledig geautomatiseerd wordt? Het is met de software van Traxgo slechts een kwestie van een paar klikken en u heeft alles wat u zoekt tot uw beschikking.

Bent u momenteel werkzaam in een bedrijf waarbij er veel kilometers moeten worden bijgehouden? En heeft u het idee dat er verbetering en optimalisatie mogelijk is? Neem dan contact op met Traxgo.

Voor interesse in de software, het stellen van vragen of het opvragen van meer informatie kunt u direct contact met ons opnemen. We helpen u namelijk graag verder om de kilometerregistratie voor eens en altijd geregeld te hebben. Uiteindelijk heeft uw tevredenheid voor ons de allerhoogste prioriteit.