Het ultieme voertuigvolgsysteem

Ontdek de voordelen van het Traxgo voertuigvolgsysteem

Onze toepassingen

Het ultieme voertuigvolgsysteem

Voertuigvolgsysteem | Tracer | Autotracker auto | Traxgo

Als bedrijf in een sector waar u veel met transport te maken heeft, is een voertuigvolgsysteem zeker geen overbodige luxe. Door samen te werken met Traxgo, wordt er een GPS Tracker in al uw voertuigen geplaatst. Deze tracker stuurt de belangrijkste gegevens dan naar het volledig beveiligde Traxgo-platform door. Dit geeft inzicht in gegevens van de verschillende voertuigen als:

  • De locaties
  • De snelheden
  • De afgelegde routes

Om deze gegevens door te sturen, wordt er gebruik gemaakt van een GPRS/GSM-verbinding. Via deze verbinding ontvangt Traxgo dan alles op een beveiligde server. U hoeft dan als klant slechts in te loggen om alles in een mooi overzicht voor u te krijgen. Zowel in kaartvorm als door gebruik te maken van rapporten. Dit geeft verregaande inzichten en controle over al uw voertuigen binnen het bedrijf.

De voordelen van het voertuigvolgsysteem

Uiteraard zijn er aan het gebruik van dit GPS tracker systeem een aantal duidelijke voordelen verbonden. Gedacht kan worden aan zaken als:

  • Vereenvoudigde personeelsadministratie: De start- en stoptijden van uw voertuigen worden automatisch bijgehouden. Deze zijn dus te allen tijden bekend. De afgelegde kilometers hoeven niet grondig te worden getraceerd. Alles verloopt op dit gebied automatisch. Daarmee wordt de personeelsadministratie voortaan makkelijker dan ooit.
  • Gedetailleerde routekaarten: Verder ziet u heel duidelijk welke route een medewerker heeft afgelegd. Dankzij de realtime registratie ziet u zelfs live waar een medewerker zich bevindt. Er kan dan direct op een bepaalde situatie worden ingespeeld, mocht de route bijvoorbeeld niet correct zijn. Dankzij de gedetailleerde routekaarten wordt alles een stuk duidelijker.
  • Ingrijpen met startonderbreking: Is er een verdachte of ongewenste activiteit, waarvan u het liefst heeft dat deze zo snel mogelijk wordt onderbroken? Dan kunt u ingrijpen middels een startonderbreking. Een voertuig kan dan niet meer verder rijden. Hiermee verzekert u de veiligheid van uw voertuigen.
  • Gegevens per voertuig: De ingebouwde koppelingen hebben als voordeel dat ze inzicht verschaffen in unieke gegevens per voertuig. U weet bijvoorbeeld precies wat het brandstofniveau of het toerental is van een specifiek voertuig. Deze informatie kan erg handig zijn om ongewenste situaties te voorkomen.
  • Tijdswinst: Al met al gaat het gebruik van het Traxgo-platform leiden tot een enorme tijdswinst. Door de verminderde personeelsadministratie en het verbeterde inzicht in individuele details, zijn er veel minder zaken die nog gecheckt of geregeld hoeven worden. Alles loopt grotendeels vanzelf. Het gaat daarmee niet alleen tijd schelen, maar u bespaart er ook een hoop geld mee.

Meer informatie? Contacteer ons

Een ideaal volgsysteem voor uw bedrijf

Wilt u dus graag de processen binnen het bedrijf verbeteren? En wilt u dit graag doen op een bewezen manier, die momenteel al voor veel verschillende bedrijven voordelen biedt? Dan doet u er goed aan om met ons contact op te nemen.

Laat het ons zo snel mogelijk weten of u nog met vragen zit of behoefte heeft aan meer informatie, bvb. over een voertuigvolgsysteem. We helpen u graag verder om realtime monitoring van uw auto’s, vrachtwagens en boten naar het allerhoogste niveau te tillen.