Mobiele tijdregistratie

Registratie van tijd via een mobiele app

Onze toepassingen

Mobiele tijdregistratie

Mobiele tijdregistratieTegenwoordig moeten uw werknemers hun werkuren niet meer zelf opschrijven op papier of bijhouden in Excel dankzij de mogelijkheden van tijdregistratie. Het systeem van mobiele tijdregistratie bespaart u - of de verantwoordelijke voor het personeel in uw bedrijf - dan ook heel wat administratief werk op het einde van de maand. Als uw bedrijf volop de kaart trekt van digitalisatie om de efficiëntie verder te maximaliseren, dan zijn dergelijke systemen een absolute must.

Onderweg tijd registreren

Mobiele tijdregistratie kan ook de kilometerberekening van elk voertuig uit uw wagenpark vereenvoudigen. Tijdregistratie maakt hierbij automatisch een onderscheid tussen de werk- en reistijd. Daarnaast biedt het een snelle en transparante facturatie voor uw klanten, wat discussies achteraf voorkomt en de klantentevredenheid verhoogt. Kortom, een gegarandeerde win-win voor iedereen.

Een app voor tijdregistratie

Uw (externe) medewerkers kunnen zich zeer eenvoudig op eender welk mobiel toestel aanmelden, zowel online als offline, om zo hun tijd te registreren met behulp van een zeer gebruiksvriendelijke en efficiënte app. Zo is het voor hen uiterst gemakkelijk om hun werkuren altijd en overal bij te houden.

Enkele voordelen op een rijtje ...

Hieronder sommen we nog even kort een vijftal voordelen voor u op.

  • Winst verhogen
  • Kosten beheren
  • Projecten opvolgen
  • Werkuren bijhouden
  • Automatisch factureren

Meer informatie? Contacteer ons