Registratiesystemen

Gegevens centraal registreren en beheren

Onze toepassingen

Gegevens registreren

Registratiesystemen op maatRegistratiesystemen houden informatie bij met het doel om gegevens centraal te kunnen beheren, vlot te kunnen uitwisselen en processen te optimaliseren. Ze zijn dus vooral datagericht, hun primaire functie bestaat eruit belangrijke gegevens vast te leggen en te beheren. Een voorbeeld van een registratiesysteem is een klantendatabase of een CMS-systeem op zich, zonder de workflow die erachter zit. Net omdat ze belangrijke informatie bevatten, liggen ze aan de basis. Zonder weet van die data kan er immers geen automatisering plaatsvinden.

Wat zijn de voordelen?

  • Vlotte implementatie
  • Verbindt verschillende afdelingen
  • Centraliseert het beheer

Traxgo werkt registratiesystemen op maat van uw bedrijf uit. Wilt u meer informatie? Contacteer ons vrijblijvend, met onze in-huis kennis en expertise denken wij graag met u mee. De gebruiksvriendelijke toepassingen die wij kunnen aanbieden zijn het resultaat van onze gedegen aanpak, waarbij we sterk inzetten op technologische innovatie. Heel wat klanten uit diverse sectoren maken dagelijks gebruik van onze efficiënte systemen.

Workflow verbeteren met registratiesystemen

Elektronische registratiesystemen bestaan elk uit een webapplicatie waarin verschillende functionaliteiten opgenomen zijn. Ze bieden een gedetailleerd overzicht van de gegevens, wat u in staat stelt om bedrijfsprocessen aan te pakken en te verfijnen. Enkele voorbeelden van systemen waarmee wij u kunnen helpen: tijdregistratie, werfregistratie, temperatuurregistratie, kilometerregistratie, ... Stuk voor stuk toepassingen die kunnen bijdragen aan een verdere optimalisatie van de workflow in uw bedrijf.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: