ERP Business Software

Platformonafhankelijk en modulaire bedrijfssoftware TraxOne

Bedrijfssoftware TraxOne

Slimme software voor planning en werkregistratie

ERP Business Software, bedrijfssoftware van planning tot facturatieTil het beheer en de planning van uw projecten naar een nog hoger niveau met de TraxOne planningssoftware. In een enkele oogopslag heeft u een compleet zicht op de verschillende lopende en/of afgeronde taken, hun actuele status, de haalbaarheid van deadlines, of er al dan niet voldoende resources beschikbaar zijn, ... Dit alles laat u toe om uw klant duidelijk en transparant te informeren. De TraxOne software maakt het verschil in uw operationele planning, de verwerking van een bijna papierloze facturatie, en de directe communicatie met uw klanten en uw medewerkers.

Hoe werkt een bedrijf met TraxOne?

 1. Planning en opvolging
  Taken voor externe medewerkers kunnen zeer eenvoudig worden ingepland via gebruiksvriendelijke en intuïtieve schermen. Door een koppeling met track-en-trace informatie heeft u op kantoor altijd zicht op de real-time situatie, waardoor indien nodig zeer snel kan worden bijgestuurd.
 2. Op het terrein
  Uw externe medewerkers zien de ingeplande taken op hun smartphone of tablet. Werktijden kunnen digitaal worden geregistreerd, uw klanten tekenen af na uitvoering van de werken.
 3. Facturatie
  Afgewerkte taken worden netjes & overzichtelijk door het systeem opgelijst en kunnen vervolgens gemakkelijk worden gefactureerd. Niet alleen behoort stress tot het verleden, maar bovendien bespaart u met TraxOne heel wat tijd én geld!

Waarom kiezen bedrijven voor onze business software?

 • TraxOne is een volledig modulaire toepassing
 • Directe koppeling met track-en-trace mogelijk
 • Werkt platformonafhankelijk, op alle systemen
 • Koppeling met bestaande pakketten kan
 • Verbeter het comfort van uw medewerkers

Meer informatie? Contacteer ons

 

Lees meer over onze verschillende business software toepassingen: