Gegevens FMS interface vrachtwagens uitlezen

Alle FMS data van uw transportvloot verzameld op één plaats

Onze toepassingen

FMS interface om gegevens van vrachtwagens uit te lezenEen FMS aansluiting laat toe om specifieke gegevens die standaard in vrachtwagens worden geregistreerd uit te lezen, denk aan brandstofverbruik, snelheid, rijtijden, enz. Hiertoe spraken enkele grote fabrikanten van vrachtwagens (o.a. Volvo, DAF Trucks, Scania, ...) indertijd een Europese standaard voor communicatie af, zodat het voor leveranciers van fleet management systemen mogelijk werd om deze gegevens te gebruiken in gecentraliseerde en merkonafhankelijke toepassingen. Dit biedt beheerders van een transportvloot de mogelijkheid om hun vrachtwagens nog efficiënter op te volgen, gezien ze op één plaats een duidelijk beeld hebben van alle verschillende parameters.

Meer informatie? Contacteer ons

Track-and-trace hardware koppelen aan FMS

Als gespecialiseerd track-and-trace bedrijf met oog voor innovatie spreekt het voor zich dat onze slimme track-and-trace hardware eenvoudig kan worden gekoppeld met deze FMS interface. Zo wordt de beschikbare FMS data uit vrachtwagens van de verschillende merken real-time doorgestuurd naar ons centrale platform, dat 24/7 kan worden geraadpleegd. Dit laat onze klanten toe om op basis van concrete en relevante informatie acties te nemen om de werking van hun vloot verder te optimaliseren.

Waarom kiezen voor Traxgo?

Wij zijn ruim 20 jaar actief in de track-and-trace sector en beschikken dan ook over heel wat relevante ervaring en expertise. Traxgo behoort in België tot de top van bedrijven actief in tracking & tracing en biedt als ISO-gecertificeerde partner een uniek totaalpakket aan voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, enerzijds met een platform om in real-time informatie te verzamelen, anderzijds door het aanbieden van bedrijfssoftware om de klant inzicht te geven en kostenbesparingen te ondersteunen. Heeft u interesse in onze toepassingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij bekijken graag samen hoe we ook u kunnen helpen om tijd én geld te besparen.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: