GPS tracker auto

Track & trace systeem voor auto's, vrachtwagens, boten, ...

Onze toepassingen

Werking GPS tracker in auto toegelicht

GPS tracker voor auto's, vrachtwagens, trailers, ...In de voertuigen - zoals auto's, vrachtwagens, machines, e.a. - van uw wagenpark wordt een GPS tracker of volgsysteem gemonteerd die op regelmatige tijdstippen belangrijke gegevens via een GPRS/GSM-verbinding naar onze centrale server doorstuurt zoals locatie, snelheid, e.a. Op onze beveiligde server worden deze gegevens vervolgens automatisch verwerkt.

Als klant logt u in op ons beveiligd online Traxgo-platform dat anywhere and anytime bereikbaar is, u hoeft hiervoor geen software te installeren op een lokale computer. U ziet de door de GPS tracker verzonden gegevens overzichtelijk op kaart en in rapporten. Op deze manier kan u met ons track & trace systeem uw auto's te allen tijde volgen en beheren. Met behulp van een zorgvuldig geplaatste GPS tracker houdt u m.a.w. overal en in real-time de auto's van uw vloot in het oog.

Meer informatie? Contacteer ons

Volgsysteem biedt waaier aan toepassingsmogelijkheden

Er zijn heel wat redenen denkbaar voor het plaatsen van dergelijk systeem in uw auto's. Zo kan het uw dagelijkse werking als wagenparkbeheerder een heel stuk vereenvoudigen, gezien u in een oogopslag direct een duidelijk overzicht krijgt van alle parameters van de verschillende voertuigen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u naast de locatie ook andere informatie kan raadplegen, denk bvb. aan de bandenspanning, het brandstofniveau, snelheden, e.a. Maar ook als diefstalbeveiliging hebben onze toepassingen hun werking reeds meer dan bewezen. Menig ontvreemd voertuig werd hiermee succesvol gelokaliseerd, waarna het ook kon worden gerecupereerd. Bovendien kunnen we ook een startonderbreking voorzien, wat ongeoorloofd gebruik van uw auto's verhinderd.

Professionele trackers als volgsysteem voor auto's e.a.Een GPS tracker voor auto's, maar ook voor ...

Het gebruik van onze track & trace systemen hoeft zich niet te beperken tot enkel tracking van auto's. Onze professionele trackers kunnen uiteraard ook worden gemonteerd in heel wat andere soorten voertuigen, zoals vrachtwagens (trekkers en trailers), bestelwagens, boten, aanhangwagens, enz. Met onze real-time monitoring oplossingen is uw wagenpark in goede handen en helpen wij u tijd én geld te besparen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, wij zoeken graag samen met u naar een geschikte oplossing voor uw specifieke situatie.

Naast enkel track & trace kunnen wij u nog heel wat meer bieden, bekijk zeker even het overzicht van onze andere toepassingen, waarmee wij klanten in de meest uiteenlopende sectoren bedienen.

Voordelen tracking voertuigen