GPS tracker auto

Track & trace systeem voor auto's, vrachtwagens, boten, ...

Onze oplossingen

GPS tracker voor auto'sIn uw auto's wordt een GPS tracker gemonteerd die op regelmatige tijdstippen belangrijke gegevens via een GPRS/GSM-verbinding naar onze server doorstuurt zoals locatie, snelheid, e.a. Op onze beveiligde server worden deze gegevens vervolgens verwerkt.

Als klant logt u in op ons beveiligd online Traxgo-platform dat anywhere and anytime bereikbaar is (u hoeft hiervoor geen software te installeren op een lokale computer). U ziet de door de GPS tracker verzonden gegevens overzichtelijk op kaart en in rapporten. Op deze manier kan u met ons track & trace systeem uw auto's te allen tijde volgen en beheren. Met behulp van een zorgvuldig geplaatste GPS tracker houdt u m.a.w. overal en in realtime de auto's van uw vloot in het oog.

Ontdek de vele voordelen

Een GPS tracker voor auto's, maar ook voor ...

Het gebruik van onze track & trace systemen hoeft zich niet te beperken tot enkel tracking van auto's. De trackers kunnen uiteraard ook worden gemonteerd in heel wat andere voertuigen, zoals vrachtwagens, boten, aanhangwagens, enz. Met onze realtime monitoring oplossingen helpen wij u tijd en geld te besparen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Naast track & trace kunnen wij u nog heel wat meer bieden, bekijk onze andere oplossingen.