Wagenparkbeheer optimaliseren met tracking

Terug naar nieuws

Verhoog de efficiëntie van uw wagenparkbeheer met behulp onze slimme track-and-trace toepassingen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector op de teller kennen wij perfect de noden van hedendaagse wagenparkbeheerders. Alles begint met het plaatsen van onze compacte hardware, een sterk staaltje technologie dat het resultaat is van onze doorgedreven research & development aanpak. Deze slimme toestellen worden in uw voertuigen gemonteerd en sturen via een beveiligde verbinding real-time belangrijke informatie door. Op het centrale platform heeft u in één oogopslag een zicht op alle verschillende parameters van uw wagenpark. Bovendien reiken wij u ook heel wat gebruiksvriendelijke tools en rapporten aan om uw wagenparkbeheer verder te optimaliseren.

Meer informatie? Contacteer ons

Real-time tracking inzetten voor wagenparkbeheer

Of u nu actief bent in de verhuursector of de bouwsector, beschikt over een kleine of grote vloot, of deze bestaat uit wagens of machines, onze verschillende toepassingen zijn ontwikkeld met maar één doel voor ogen: uw bedrijf helpen om tijd én geld te besparen. We zetten hieronder voor u enkele veelgebruikte toepassingen op een rijtje.

Wagenparkbeheer: inzetten tracking van voertuigen, machines en materialenTracking van voertuigen, machines en materialen

Het geavanceerd GPS tracking systeem stuurt op regelmatige basis de locaties door. Als klant kan u inloggen op ons 100% beveiligd platform dat u 24/7 kan raadplegen. Op die manier kan u uw voertuigen, machines en materialen te allen tijde volgen en beheren. U kan afgelegde trajecten visualiseren en onmiddellijk inpikken op een situatie. Diverse slimme uitbreidingen kunnen uw werking verder verbeteren: startonderbreking, temperatuursensoren, ...

 

Kilometer- of ritregistratiesysteem voor het beheer van uw vlootKilometer- of ritregistratiesysteem (*)

Hou de gereden kilometers van uw wagenpark in het oog met onze betrouwbare kilometerregistratie. Met onze software weet u steeds precies waar de diverse wagens van uw vloot zich bevinden, hoeveel kilometer ze hebben afgelegd en hoe lang ze al onderweg zijn. Omdat ook snelheden en ander rijgedrag (bvb. remmen) kunnen worden vastgelegd kan u uw medewerkers waar nodig stimuleren om zuiniger en ecologischer te rijden.

 

Controlesysteem voor bandenspanningBandenspanningscontrolesysteem

Heel wat voertuigen rijden rond met een verkeerde bandendruk, nochtans is het van groot belang dat de bandenspanning correct is. Het Traxgo monitoringsysteem meet continu de druk en de temperatuur van alle banden op uw voertuigen en stuurt deze door naar het online Traxgo-platform. Dit biedt u real-time informatie over de status van uw banden en onregelmatigheden worden onmiddellijk opgemerkt. Een grote meerwaarde voor uw wagenparkbeheer.
Leestip: wat is een TPMS-systeem?

 

Draaiuren van machines registrerenDraaiuren van machines registreren

Deze toepassing vereenvoudigt het registreren van de draaiuren van uw machinepark. De gegevens worden automatisch doorgestuurd naar ons centrale platform. Met behulp van onze intuïtieve Traxgo-software kan u aan de hand van grafieken en rapporten 24u/24u de verzamelde informatie op een zeer eenvoudige en snelle manier raadplegen en analyseren. Dit laat u toe het gebruik van uw machines tot in detail op te volgen.

 

Remote uitlezen van digitale tachografen helpt u bij uw wagenparkbeheerRemote uitlezen van digitale tachografen

Een efficiënt uitleessysteem waarmee het mogelijk is om uw digitale tachografen remote en volledig geautomatiseerd uit te lezen. De beschikbare DDD-bestanden worden door ons systeem ingelezen - zowel van de tachograaf als van de bestuurderskaart - en centraal op ons beveiligd platform bewaard gedurende de wettelijke termijn. Bovendien vermijdt u bekeuringen doordat de tachografen altijd op tijd worden ingelezen.

(*) Wist u dat wij in Nederland het keurmerk rittenregistratiesystemen (RRS) bezitten?

De hier beschreven toepassingen zijn slechts een kleine greep uit het aanbod waarmee wij onze klanten dagelijks helpen bij het beheren van hun wagenpark. Bent u op zoek naar een specifieke oplossing die ook u uw wagenparkbeheer kan vereenvoudigen of de werking ervan naar een hoger niveau kan tillen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op: wij beschikken over heel wat expertise en luisteren graag naar uw noden.

Meer informatie? Contacteer ons

 

Ontdek ook alles over: