Overzichtelijke ritregistratie

Automatische en gedetailleerde ritregistratie

Onze toepassingen

Overzichtelijke ritregistratie

Overzichtelijke ritregistratie: automatisch en gedetailleerdOpereert uw bedrijf in een sector waarbij er sprake is van veel gereden kilometers? En wordt er om die specifieke reden veel administratie bijgehouden? Dan zou de software van Traxgo dit weleens een stuk makkelijker kunnen maken.

Met de automatische, overzichtelijke ritregistratie van Traxgo heeft u voortaan namelijk toegang tot gedetailleerde informatie over alle ritten die uw bedrijfswagens afleggen. Er is dan expliciet informatie beschikbaar over:

  • De locatie van de wagens: Waar bevinden uw wagens zich op een bepaald moment? Op deze vraag krijgt u voortaan altijd antwoord. U weet namelijk precies waar alle wagens zich bevinden.
  • De reeds afgelegde kilometers: Hoeveel kilometers hebben uw wagens afgelegd? Ook hier komt u makkelijk achter met de software van Traxgo. U krijgt automatisch door hoeveel kilometers iemand reeds heeft gereden.
  • De duur van de rit: Als laatste wordt ook de duur van de rit bijgehouden.

Ritregistratie is daarmee iets wat voor veel bedrijven van pas komt. Er is vaak namelijk veel administratieve rompslomp verbonden met het bijhouden van ritten. Men moet continu allerlei formulieren invullen. Dit is iets wat een stuk efficiënter kan. Het nauwkeurig bijhouden van kilometers en reistijden in real-time heeft veel verschillende voordelen:

  • Fleetmanagement: Alle voertuigen binnen uw bedrijf worden op verschillende manieren gebruikt. Zo wordt de een bijvoorbeeld een stuk vaker gebruikt dan de ander. En dus moeten alle gegevens individueel worden bijgehouden. Vooral met het oog op onderhoud, keuringen en verzekeringen is dit erg belangrijk. Met de software van Traxgo wordt dit allemaal automatisch bijgehouden.
  • Gedetailleerde informatie rijgedrag: Dankzij Traxgo wordt het rijgedrag tijdens de ritten bijgehouden. Bijvoorbeeld de frequentie en manier van remmen of de snelheden die worden gereden. Op die manier is er ruimte om het rijgedrag te optimaliseren. Met het oog op verbruik en slijtage heeft dit een hoop voordelen tot gevolg. Bovendien is er belastingtechnisch ook winst te behalen, doordat werk en privé tijdens de ritregistratie uit elkaar worden gehouden.
  • Minder tijd kwijt: Het derde en misschien wel meest belangrijke voordeel is de tijdsbesparing die het gebruik van dit systeem met zich meebrengt. Alle administratie verloopt namelijk automatisch. Dit betekent dat er heel veel tijd vrij komt om andere, belangrijkere zaken af te handelen. Alle gegevens omtrent de administratie zijn zeer toegankelijk in de software. Met een paar drukken op de knop ziet u alles in één overzicht staan.

Meer informatie? Contacteer ons

Bent u dus werkzaam binnen een bedrijf waar automatische ritregistratie wel van pas zou komen? En is er bovendien behoefte aan manieren om tijd en geld te besparen? Neem dan contact op met ons.