Digitalisatie bij taxidiensten

Efficiëntie maximaliseren bij taxidiensten

Onze toepassingen

Taxidiensten digitaliseren met software & tracking

Als taxidienst is het een voordeel om op elk moment uw voertuigen te kunnen lokaliserenAls taxidienst is het een voordeel om op elk moment uw voertuigen te kunnen lokaliseren. De diverse traceersystemen van Traxgo verzamelen allerlei relevante data van taxidiensten en zorgen voor heel wat tijdwinst. Met deze bedrijfssoftware kan u dus de locatie van uw voertuigen nagaan, adressen doorsturen, het verbruik controleren, enzovoort. Het heeft dus tal van mogelijkheden.

Door de data te gaan analyseren krijgt u dus een goed zicht op de volledige workflow van uw bedrijf. De communicatie verloopt veel vlotter omdat je alles rechtstreeks kan doorsturen. Adressen kunnen aangeleverd worden waardoor de chauffeur direct weer op weg kan. Werknemers worden dus op de juiste plek en op het juiste moment ingezet. Ze hebben net zoals de werkgever ook een goed zicht op de ingeplande taken.

Tracking taxi's verhoogt efficiëntie

Snelle routes, efficiënte planning, tijdwinst, enzovoort. Het zijn slechts enkele voordelen die de digitale systemen van Traxgo kunnen bieden. De data zorgt dus voor een duidelijk overzicht en helpt uw bedrijf naar een hoger niveau. Wilt u ook voor uw taxidienst inzetten op een verdere digitalisatie en de efficiëntie van uw bedrijf verhogen? Aarzel dan niet ons te contacteren, samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Meer informatie? Contacteer ons

Ontdek ook onze track-and-trace en monitoring mogelijkheden voor andere sectoren: